Bedrijfspresentatie Cargill - PPT Solutions

Bedrijfspresentatie Cargill

Inspireren met infographic?

Het resultaat

Voor Cargill hebben we een bedrijfspresentatie mogen ontwikkelen vol met illustraties en infographics. De presentatie wordt gebruikt voor het presenteren aan klanten. Alles is voor 100% in PowerPoint gemaakt!

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

Bedrijfspresentatie Cargill - PPT Solutions

Van saai naar indrukwekkend...

De uitdaging

Vanuit Cargill kwam de vraag of wij een bedrijfspresentatie konden ontwikkelen. De presentatie moest voldoen aan strikte huisstijl-regels, moest offline worden afgespeeld en men wilde de vrijheid hebben om wijzigingen door te voeren. Tot slot moest de presentatie visueel ingericht worden.

De aanpak

Qua uitwerking wilden ze in plaats van grote hoeveelheden tekst, de woorden zo veel mogelijk visualiseren. Dit hebben we gedaan door bijpassende illustraties te maken en afbeeldingen te zoeken die passen bij de boodschap op iedere slide. Een beeld zegt immers meer dan duizend woorden! 

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!


Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41


PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl