Inspirerende bedrijfspresentatie voor AB Vakwerk

Bedrijfspresentatie AB Vakwerk

Professioneel en indrukwekkend

Het resultaat

Wij kregen een aanvraag van AB Vakwerk. Zij wilden een inspirerende en interactieve presentatie waarmee ze hun bedrijf kunnen presenteren. Onze designers zijn ermee aan de slag gegaan en het resultaat mag er zijn! Alles is voor 100% in PowerPoint gemaakt.

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

Bedrijfspresentatie AB Vakwerk voorbeeld slides

Van saai naar inspirerend...

De uitdaging

De presentatie moest voldoen aan alle elementen van de huisstijl. Veder kregen wij volledige vrijheid voor het ontwerpen van de presentatie. De uitdaging was het creëren van een indrukwekkende presentatie die de bedrijfsinformatie en producten van AB Vakwerk weergeeft op een transparante en visuele manier.

De aanpak

We zijn begonnen met het aanpassen van het formaat naar breedbeeldformaat. Vervolgens hebben we een laadscherm toegevoegd en hebben we de presentatie voorzien van interactieve elementen. Tenslotte hebben we veel visuals toegevoegd om de slides visueel aantrekkelijker te maken.

Bedrijfspresentatie AB Vakwerk - PPT Solutions

"Leuke jonge mensen die lekker snel schakelen. Ik zou willen dat al mijn leveranciers zo waren. Het proces was overzichtelijk. Na een goede aftrap van het project hebben we tussentijds nog 2 keer een kijkje in de keuken gehad, waarop wij als AB Vakwerk konden schieten. De presentatie wordt als zeer professioneel ervaren. Behalve dat het er gewoon goed uitziet, is het belangrijk voor ons dat iedereen (ook zonder PowerPoint skills) een presentatie kan maken."

Rob Polinder, manager marketing & communicatie AB Vakwerk

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl