slide overzicht pagegroup

Themapresentatie PageGroup

Zet de toon voor een inspirerend en succesvol jaar!

GIF slide PageGroup

Het resultaat

Voor PageGroup mogen wij elk jaar een themapresentatie maken die speciaal bedoeld is voor de interne kick-off van het nieuwe jaar. Deze presentatie brengt alle medewerkers van het concern samen en zet de toon voor een inspirerend en succesvol jaar. Met een frisse en energieke opmaak neemt de presentatie iedereen mee langs de hoogtepunten en doelen voor het komende jaar. In 2024 was het thema: Winter Wonderland!
Dit wil ik ook!

Voorbeelden van slides 👇

slide overzicht pagegroup

Positieve en motiverende sfeer...

slide voorbeeld pagegroup

De uitdaging

We hebben intensief samengewerkt met het team van Page Group om de belangrijkste cijfers en prestaties te identificeren. Vervolgens hebben we interactieve elementen en strakke animaties toegevoegd om de presentatie levendig en boeiend te maken. We zorgden ervoor dat er voldoende ruimte was om afdelingen en medewerkers in de schijnwerpers te zetten, met persoonlijke complimenten en erkenning voor hun harde werk.
Dit wil ik ook!

Perfectie zit in de details...

"Tijdens het bouwen van de presentatie is er erg goed geluisterd naar onze behoefte. Daarnaast is het in lijn met het thema van de kick-off en de visie en strategie van PageGroup. De presentatie is volledig op maat gemaakt waardoor al onze wensen qua animatie, cijfers en informatie perfect tot zijn recht is gekomen."

Charlotte Sijrier, Head of Talent Attraction, PageGroup

De kosten voor jouw presentatie berekenen?

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl