Stemmen in PowerPoint

Interactie met je publiek

Vraag en antwoord live in je PowerPoint

Lees meer

Quiz & Poll

Stel het publiek een vraag, waarna ze met hun mobiele telefoon kunnen stemmen.

Berichten insturen

Vraag het publiek om vragen of ideeën in te sturen die direct worden getoond in de presentatie.

Met je smartphone

Stemmen kan met een mobiele telefoon, laptop of tablet via website waar je kunt inloggen.

100% in PowerPoint

Presentaties die wij aanbieden zijn volledig gemaakt in standaard PowerPoint.

Geen download nodig

Je hoeft niets te downloaden. Stemmen gaat via een specifieke URL die je kunt gebruiken.

Live resultaten

Zodra het publiek heeft gestemd, is dit direct op het scherm achter je te zien.

Zo werkt stemmen in PowerPoint...

Lees meer over stemmen in PowerPoint


Stemmen in PowerPoint - PPT Solutions

In gesprek met je publiek

Om het publiek echt te betrekken bij je presentatie is het noodzakelijk om ze tussentijds om feedback te vragen. Hiermee zorg je er niet alleen voor dat je de aandacht vasthoudt, maar je kunt ook je verhaal perfect afstemmen op de behoefte van je publiek. Als je ze laat stemmen via PowerPoint kun je interactie creëren, waardoor zij zich meer betrokken voelen en ook actiever blijven luisteren naar jouw verhaal. Dat is tenslotte wat je wilt toch?
Met "stemmen in PowerPoint" speel je in op de behoefte van het publiek.

Live vragen stellen in PowerPoint - PPT Solutions

Anoniem vragen stellen

Wanneer je je presentatie afsluit met 'zijn er nog vragen?' kan het zijn dat niet iedereen in de zaal zich durft uit te spreken. Met deze tool kan iedereen anoniem een vraag insturen, die jij als spreker kunt beantwoorden. Uit alle inzendingen kun je zelf beslissen welke vragen je op het scherm laat zien. Ook kun je multiple choice vragen stellen en het publiek laten stemmen. In de vorm van een grafiek worden vervolgens live de resultaten op het scherm getoond.
Iedereen uit het publiek kan anoniem vragen stellen met zijn of haar smartphone.

Enquête in PowerPoint - PPT Solutions

Enquête

Wanneer de presentatie, bijeenkomst of het evenement is afgelopen kun je het publiek vragen in online enquête in te vullen. Op de slide van jouw presentatie wordt automatisch de URL van de website weergegeven, waar ze de enquête kunnen vinden. Invullen gaat eenvoudig via de smartphone. Dit is natuurlijk een prachtige manier om te onderzoeken hoe de presentatie is overgekomen bij het publiek. Je zult zien dat er erg veel enquêtes worden ingevuld.
Op deze manier ga je het percentage van ingevulde enquêtes enorm verhogen!

Quiz in PowerPoint - PPT Solutions

Quiz & poll

Wil je het publiek op een leuke en originele wijze betrekken bij jouw presentatie, bouw dan een quiz in. Bedenk hiervoor een aantal vragen die passen bij het onderwerp van jouw presentatie en controleer op deze manier wie in de zaal het meeste weet (en het beste heeft opgelet). De inzendingen worden direct live op het scherm getoond. Maak het extra leuk door er een prijs aan te koppelen, zodat je die kunt uitreiken aan degene die gewonnen heeft met het spel.
Een quiz zorgt ervoor dat je op een ludieke manier het publiek betrekt bij jouw presentatie.

PowerPoint in eigen huisstijl

Volledig in de huisstijl

Alle elementen zijn in PowerPoint volledig vorm te geven in de huisstijl van het bedrijf. Dit geldt niet alleen voor de slides waarop de resultaten en de instructies worden getoond, maar ook voor website waarop de deelnemers wordt gevraagd om te stemmen met hun smartphone. Ook het online portal wordt volledig ingericht conform de huisstijll-richtlijnen van het bedrijf zodat alles eenduidig en consequent is vormgegeven voor een professionele uitstraling.
Eenduidige huisstijl zorgt ervoor dat de verschillende platformen er professioneel uitzien.

Data achteraf inzichtelijk - Stemmen in PowerPoint

Data achteraf inzichtelijk

Na je presentatie staat alle informatie overzichtelijk in een dashboard voor je opgeslagen. Je kunt nogmaals alle ingezonden vragen doorlezen, feedback teruglezen op jouw enquête of bekijken wat de mening was van het publiek op de door jouw ingebrachte stelling tijdens de presentatie. Er zijn verschillende dashboards te kiezen, zodat de uitslagen door middel van grafieken visueel kunnen worden weergegeven. Alle data is uiteraard 100% safe opgeslagen.
Op basis van data kun je de volgende presentatie aanpassen naar wensen van het publiek.

Deze bedrijven gingen je voor

Stemmen in PowerPoint