Stemmen in een PowerPoint presentatie - PPT Solutions
Wij gebruiken Cookies
Stemmen in een PowerPoint

Interactie met je publiek

Vraag en antwoord live in je PowerPoint

Lees meer

50+ landen

gebruiken deze tool 

1.000+

gebruikers per dag wereldwijd

100%

beveiliging van de data

Stemmen in een PowerPoint

Quiz & Poll

Stel het publiek een vraag, waarna ze met hun mobiel kunnen stemmen.

Stemmen in een PowerPoint

Berichten insturen

Vraag het publiek om vragen of ideeën in te sturen.  

Stemmen in een PowerPoint

Met je smartphone

Stemmen kan met een mobiel, laptop of tablet!

Stemmen in een PowerPoint

100% in PowerPoint

De tool is volledig geintegreerd in PowerPoint. 

Stemmen in een PowerPoint

Geen download nodig

Je hoeft niets te downloaden. Stemmen gaat via een URL.

Stemmen in een PowerPoint

Live resultaten

Zodra het publiek stemt is dit direct op het scherm te zien.

Bekijk hieronder een video-demonstratie:

Probeer het nu!


Stemmen in een PowerPoint

In gesprek met je publiek

Om het publiek écht te betrekken bij je presentatie is het noodzakelijk om ze tussentijds om feedback te vragen. Hiermee zorg je er niet alleen voor dat je de aandacht beter krijgt en vasthoudt, maar je kunt ook je verhaal perfect afstemmen op de behoefte van je publiek. Laat de techniek voor je werken! Alles werkt in PowerPoint en het publiek hoeft niets te downloaden en kunnen direct stemmen in PowerPoint met hun smartphone.

Ik wil meer interactie met het publiek!

Stemmen in een PowerPoint

Multiple choice & insturen van vragen

Wanneer je je presentatie afsluit met 'zijn er nog vragen?', kan het zijn dat niet iedereen in de zaal zich durft uit te spreken. Met deze tool kan iedereen anoniem een vraag insturen, die jij als spreker kunt beantwoorden. Uit alle inzendingen kun je zelf beslissen welke vragen je op het scherm laat zien. Ook kun je multiple choice vragen stellen en het publiek laten stemmen. In de vorm van een grafiek worden vervolgens live de resultaten op het scherm getoond.

Ik wil het publiek live vragen stellen!

Stemmen in een PowerPoint

Enquête

Wanneer de presentatie, bijeenkomst of het evenement is afgelopen kun je het publiek vragen in hetzelfde scherm een online enquête in te vullen. Op de slide van jouw presentatie wordt automatisch de URL van de website weergegeven, waar ze de enquête kunnen vinden. Invullen gaat wederom eenvoudig via de smartphone. Dit is natuurlijk een prachtige manier om te onderzoeken hoe de presentatie is overgekomen. 

Ik wil een enquête in PowerPoint!

Stemmen in een PowerPoint

Quiz & poll

Wil je het publiek op een leuke en originele wijze écht betrekken bij jouw presentatie, bouw dan een quiz in. Bedenk hiervoor een aantal vragen die passen bij het onderwerp van jouw presentatie en controleer op deze manier wie in de zaal het meeste weet. De inzendingen worden direct live op het scherm getoond. Maak het extra leuk door achteraf een een winnaar te kiezen en een prijs uit te reiken!

Ik wil een quiz!

Stemmen in een PowerPoint

Stemmen met de smartphone

Iedereen uit het publiek kan eenvoudig stemmen met zijn of haar smartphone. Op de slide in jouw PowerPoint presentatie wordt de link naar een website getoond, die ze kunnen invullen op hun telefoon. Vervolgens komen ze op een scherm terecht waar ze kunnen stemmen. Zodra ze hun reactie hebben gegeven, worden de resultaten direct op het scherm getoond. Het publiek kan eenvoudig vragen insturen, een ABC-antwoord geven of een Quiz-vraag insturen. 

Ik wil het publiek laten stemmen!
Stemmen in een PowerPoint

Volledig in de huisstijl

Alle elementen zijn in PowerPoint volledig vorm te geven in de huisstijl van het bedrijf. Dit geldt niet alleen voor de slides waarop de resultaten en de instructies worden getoond, maar ook voor website waarop de deelnemers wordt gevraagd om te stemmen met hun smartphone. Ook het online portal wordt volledig ingericht conform de huisstijll-richtlijnen van het bedrijf zodat alles eenduidig en consequent is vormgegeven. 

Ik wil dit integreren in onze huisstijl!
Stemmen in een PowerPoint

Data achteraf inzichtelijk

Na je presentatie staat alle informatie overzichtelijk in een dashboard voor je opgeslagen. Je kunt nogmaals alle ingezonden vragen doorlezen, feedback zien op jouw enquête of bekijken wat de mening was van het publiek op de door jouw verzonnen stelling. Er zijn verschillende dashboards te kiezen zodat de uitslagen door middel van grafieken visueel kunnen worden weergegeven. Ook blijft de informatie bewaard zodat je de vergelijking kunt maken met eerdere presentaties. 

Ik wil data van de bezoekers opslaan!

Deze bedrijven gingen je al voor...

Stemmen in een PowerPoint

De tool gratis proberen? Neem contact op!

Gratis onbeperkt toegang tot het gebruik van de PowerPoint add-in. Schrijf je in en zie hoe het werkt!


Je kunt ons ook bellen


Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!


Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41