Slidebuilder PowerPoint plug-in Grafisch Lyceum Rotterdam

Slidebuilder Grafisch Lyceum Rotterdam

Iedere medewerker aan de slag met indrukwekkende slides!

Het resultaat

Al die honderd verschillende PowerPoint presentatie versies zijn voor het Grafisch Lyceum vanaf nu verleden tijd! Met slidebuilder kan iedere medeweker aan de slag met een gebruiksvriendelijke set van het allerhoogste niveau. 

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

Slidebuilder Grafisch Lyceum Rotterdam voorbeeld slides

Altijd de laatste versie...

De uitdaging

Het Grafisch Lyceum Rotterdam was op zoek naar een handige tool waarmee collega's zonder verstand van vormgeving gemakkelijk presentaties kunnen maken én tegelijkertijd ook documenten in de huisstijl van de organisatie. En zonder dat er honderd verschillende versies op de server belanden. 

De aanpak

Alleen het mooi maken van de slides is niet genoeg. Daarom hebben we het Grafisch Lyceum Rotterdam kennis laten maken met Slidebuilder. We hebben een gebruiksvriendelijke set ontwikkeld van het allerhoogste niveau waardoor iedere medewerker vanaf nu altijd met de laatste versie aan de slag kan gaan.

Lara van Esch

“PPT Solutions heeft een mooie omgeving voor ons gemaakt waarin onze collega’s gemakkelijk mooie uitingen volgens de huisstijl kunnen maken die passen bij het GLR.”

Lara van Esch, Teamleider Marketing en Communicatie, Grafisch Lyceum Rotterdam

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl