Slidebuilder voorbeelden

"Dankzij Slidebuilder zijn onze presentaties niet langer een ratjetoe van persoonlijke stijlen en voorkeuren van de makers. Door gebruik te maken van de sjablonen zien de presentaties er professioneel uit en kost het minder tijd om ze te maken. Slidebuilder maakt van elke PowerPoint gebruiker een designer."

Dick van der Plas - Noordwijkse Woningstichting
"Jullie lijken soms wel 3M collega's"

De communicatie verloopt open en in een gemoedelijke sfeer. PPT medewerkers reageren zeer vlot en behulpzaam. PPT mederwerkers denken met je mee en doen ook aan “thinking outside the box”. Dit maakt dat het brainstorm proces altijd eindigt met leuke ideeën die nadien uitgewerkt worden. Je komt altijd met een zeker eigen idee hoe de ppt er uit moet zien opdat het naar jouw normen geweldig moet zijn. Keer op keer slagen PPT mederwerkers er in om met nog een beter idee te komen om de boodschap sterker en visueel te brengen.  De openheid en vlotheid van communicatie. De bereidwilligheid om alle aanpassingen hoe klein of groot altijd door te voeren. (Jullie lijken soms wel 3M collega’s en zijn soms even overtuigd van onze oplossingen als wij zelf) :)

Bart Maene - 3M

"Het is de juiste vertaling van onze business"

De communicatie met PPT Solutions heb ik als zeer prettig ervaren. Ze nemen het voortouw in projecten en verzorgen alles tot in de puntjes!           

Het proces is erg helder. Het eerste gesprek geeft veel inzicht in de rest van het project, met de bijbehorende strategie en de juiste vertaling vinden van onze business. Het is de juiste vertaling van onze business, welke in combinatie met de juiste interactieve beelden alleen maar duidelijker worden neergezet. Voor de kijker blijft het boeiend om naar te kijken. De samenwerking in het team van PPT Solutions vind ik super! Iedereen is goed op elkaar afgestemd en werkt met evenveel passie aan alle projecten. Onze PowerPoint presentaties zijn veel indrukwekkender geworden, waarmee presenteren veel eenvoudiger is geworden. 

Danique Folkerts - UniCarriers
"Prachtig resultaat"

Korte lijnen, snel reacties, prettige mensen. We hadden voor dit project een hele korte doorlooptijd (ook nog eens in de vakantieperiode). Maar PPT Solutions heeft alle deadlines gehaald. Prachtig resultaat waardoor we ons bedrijf nu uitstekend kunnen presenteren aan de grote  Corporates waarvoor wij werken. De samenwerking met PPT Solutions was uiterst professioneel zonder bureaucratie.Top Resultaat! 

Mark Abbas - AMCS

"Vrijheid om eigen verhaal te vertellen"

Het interactieve karakter van de presentatie geeft onze commerciële medewerkers bovendien de vrijheid om een eigen verhaal te vertellen binnen de kaders die daarvoor zijn afgesproken. De samenwerking met Reginald en met Michael was bijzonder prettig. Beiden denken mee en zijn bereid om een stapje extra te doen. Zonder twijfel blijft Worldmeetings ook in de toekomst gebruik maken van de kennis en kunde van PPT Solutions.
Inge van Rooij - Worldmeetings
"Zoek je een specialist in PowerPoint? Ik kan PPT Solutions voor 100% aanraden. Ze bijten zich vast in één product, zijn daardoor ontzettend goed en blijven zichzelf verbeteren. Slidebuilder heeft het gebruiksgemak van PowerPoint binnen onze organisatie enorm doen toenemen. En je kunt meer dan presentaties maken, ik ben inmiddels groot fan van de mogelijkheid om rapportages te maken".
Wilco Lindenberg - Communicatieadviseur DCMR
"Wij waren aangenaam verrast met het eindresultaat en gebruiken dit professionele visitekaartje zeer regelmatig!"
Paul Möller - Allianz
"Professionele invulling van de onderlinge communicatie, korte en effectieve lijnen die hebben geleid tot een mooie presentatie."
Erik Bijlsma - Gemeente Amsterdam

WoW-factor presentaties maken met Slidebuilder?