Salespresentatie Achmea slides

Salespresentatie Achmea

Vier huisstijlen in één presentatie!

Het resultaat

Vier huisstijlen in één presentatie een uitdaging? Zeker niet! Voor Achmea creëerde wij een interactieve salespresentatie waarbij je tijdens het presenteren kunt inzoomen op de dienstverlening van een specifiek merk, afgestemd op het publiek.

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

Salespresentatie Achmea voorbeeld slides

Een droom voor iedere marketeer...

De uitdaging

Hoe zorg je ervoor dat vier merken in één PowerPoint presentatie op een goeie manier tot uiting kunt laten komen? Waarbij niet één huisstijl centraal staat, maar waarin ze allemaal naar voren moesten komen. Dat was de uitdaging waarmee Achmea naar ons toe kwam. Het moest niet zomaar een presentatie worden, maar een presentatie die echt impact maakt op het publiek.

De aanpak

Voor de vier hypotheekmerken van Achmea maakten we één interactieve salespresentatie! Hierdoor kunnen ze tijdens de presentatie makkelijk inspelen op de wensen en de behoeften van hun stakeholders. Naast de verschillende huisstijlen zijn ook de meerdere producten/diensten, verschillende doelgroepen en verschillende processen in deze presentatie verwerkt. 

De kosten voor jouw presentatie berekenen?

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl