PowerPoint Sidebuilder Nature's Pride

Slidebuilder Nature's Pride

Grip op je merk in PowerPoint!

Het resultaat

Voor Nature's Pride hebben wij een volledig op maat gemaakte Slidebuilder ontwikkeld inclusief template-set, slidebibliotheek en beeldbank. Alle medewerkers maken nu eenvoudig zelf toffe presentaties volledig in de huisstijl van Nature's Pride!

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

PowerPoint voorbeeld slides Nature's Pride - Slidebuilder

Grip op je merk in PowerPoint!

De uitdaging

Het merk Nature's Pride tot zijn recht laten komen in alle PowerPoint presentaties! Elke medewerker binnen Nature's Pride moest in staat worden gesteld zelf professionele PowerPoint presentaties te maken in de huisstijl. Daarnaast was het belangrijk dat iedereen ook toegang heeft tot up-to-date content, zodat er geen versieconflicten ontstaan.

De aanpak

Wij zijn gaan inventariseren welke content er ontwikkeld moest worden, specifiek gericht op de wensen van Nature's Pride. Op basis hiervan zijn wij een template-set, slidebibliotheek, beeldbank en iconen set gaan ontwikkelen. De slides zijn zoveel mogelijk visueel ontworpen om het gevoel van Nature's Pride over te brengen.

Zelf professionele presentaties maken?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl