Slidebuilder PowerPoint plug-in Bonduelle

Slidebuilder Bonduelle

Grip op je merk in PowerPoint!

Het resultaat

Voor Bonduelle hebben wij een volledig op maat gemaakte Slidebuilder ontwikkeld inclusief template-set, slidebibliotheek en beeldbank. Het maken van professionele PowerPoint presentaties is nu kinderspel voor alle Bonduelle medewerkers. 

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

Slidebuilder voorbeeld slides voor Bonduelle

Grip op je merk in PowerPoint!

De uitdaging

Elke medewerker binnen Bonduelle zelf eenvoudig PowerPoint presentaties te laten maken binnen de huisstijl. Om op deze wijze de kwaliteit van presentaties bedrijfsbreed naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast was een efficiënte distributie van content essentieel. Elke medewerker moet toegang hebben tot dezelfde content.

De aanpak

Allereerst zijn wij gaan inventariseren welke content er ontwikkeld moest worden, specifiek gericht op de wensen van Bonduelle. Op basis hiervan zijn wij een template-set, slidebibliotheek, beeldbank en iconen set gaan ontwikkelen. Deze content hebben wij vervolgens direct binnen PowerPoint beschikbaar gemaakt middels Slidebuilder.

Zelf professionele presentaties maken?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl