Inspirerende PowerPoint template set voor Hornbach

PowerPoint tools Hornbach

Inspirerende kant-en-klare slides met het echte klusgevoel!

Het resultaat

Hornbach vroeg ons of wij inspirerende PowerPoint templates en slides konden ontwikkelen, zodat alle medewerkers op het hoogste niveau zelf presentaties konden maken. Aan de hand van onze PowerPoint plug-in Slidebuilder laten we het resultaat zien!

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

PowerPoint presentatie van Hornbach voorbeeld slides

Het klusgevoel overbrengen...

De uitdaging

Het doel voor Hornbach was duidelijk; een totaaloplossing voor PowerPoint bieden, waarmee medewerkers zelf in staat zijn professionele presentaties te bouwen. Uiteraard volledig in de huisstijl en het échte klusgevoel van Hornbach.

De aanpak

Onze designer zijn eerst aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een gebruiksvriendelijk PowerPoint template, vervolgens is er een volledige slidebibliotheek ontwikkeld bestaande uit kant-en-klare slides. Inclusief een iconen-set welke gemakkelijk aan te passen is.

PowerPoint template - Hornbach

De nieuwe template is echt een visitekaartje geworden van ons bedrijf. De huisstijl is perfect doorvertaald, waardoor we met trots een presentatie geven! De templates die we door jullie hebben laten ontwikkelen, dragen bij aan de verdere professionalisering van onze communicatiemiddelen. Collega’s hebben hierdoor genoeg mogelijkheden om een mooie presentatie samen te stellen. We hebben al veel complimenten gekregen.

Marit Spiering - Communicatie Specialist

De kosten voor jouw presentatie berekenen?

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl