Basic-Fit PowerPoint template set

PowerPoint template Basic-Fit

Basic-Fit gaat voor GOUD met een professioneel template!

Het resultaat

Basic-Fit gaat voor GOUD! Dit keer niet in de sportschool, maar met PowerPoint. Want met zo’n tof merk en een kleurrijke huisstijl wil je natuurlijk dat iedere collega binnen de huisstijl een inspirerende presentatie kan maken. Het was aan ons de eer om daarbij te helpen. We laten je het resultaat zien in Slidebuilder!

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

PowerPoint template voor Basic-Fit

Winnen met PowerPoint...

De uitdaging

Basic-Fit wilde een professioneel PowerPoint template laten ontwikkelen, volledig in de vernieuwde huisstijl. Medewerkers moesten namelijk in staat worden gesteld zelf presentaties te maken op het allerhoogste niveau.

De aanpak

 Onze designers hebben een gebruikersvriendelijke template ontwikkeld waarmee medewerkers gemakkelijk teksten, grafieken en afbeeldingen kunnen wijzigen. In een handomdraai professionele presentaties maken is nu kinderspel voor Basic-Fit.

PowerPoint template - Basic-Fit

Met de grondlegging van onze nieuwe identity hebben we gekozen om de specialisatie van PPT Solutions te gebruiken voor onze template. Met hun kennis, enthousiasme en betrokkenheid van het gehele team hebben we een goede basis neergelegd waarop we verder kunnen bouwen. Het speelse design waarin simplicity en het premium gevoel centraal staan vind ik ontzettend tof!

Fiona Mermans - International Brand Manager

De kosten voor jouw presentatie berekenen?

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl