ANWB PowerPoint presentatie

Presentaties ANWB Reizen

Inspirerende presentaties met het échte reisgevoel!

Het resultaat

De ANWB vroeg ons te helpen bij de ontwikkelen van een serie presentaties gericht op de verschillende vakantiebestemmingen die aangeboden worden door ANWB Reizen. In de presentaties komt het vakantiegevoel volledig terug. Bekijk het resultaat!

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

PowerPoint presentatie voor ANWB

Het vakantiegevoel overbrengen...

De uitdaging

ANWB Reizen faciliteert verschillende reizen naar de meest gave vakantiebestemmingen. Aan ons de vraag om voor elke bestemming een indrukwekkende presentatie te ontwikkelen waar écht het vakantiegevoel in terug komt.

De aanpak

De presentaties zijn geheel als reis ingestoken. Zo begint de presentatie met een boardingpass, waarmee de presentator zich persoonlijk kan voorstellen. We landen in het land van bestemming en met subtiele geluidseffecten creëren we het échte reisgevoel!

PowerPoint bedrijfspresentatie - ANWB

De presentaties zijn echt boven onze verwachting en sluiten perfect aan bij onze wensen. Door jullie tips en ervaring zijn er uiteindelijk acht prachtige dynamische PowerPoints ontwikkelt, waarbij mensen die zich oriënteren op hun volgende vakantiebestemming écht meegenomen worden in de beleving van een bestemming en niet enkel meer luisteren naar een eentonig verhaal. Wij zijn erg trots op het gezamenlijk behaalde resultaat!

Brigitte van Wengerden - Marketing Medewerker

De kosten voor jouw presentatie berekenen?

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl