PowerPoint training voor experts

Maak impactvolle presentaties

Niveau: Expert

Wat ga je leren?


Slides met impact maken - PowerPoint training

Slide design voor experts

Waar let je op tijdens het ontwerpen van slides? Tips van de expert om impact te creëren.

Nieuwste PowerPoint functies - PowerPoint training

Nieuwste functionaliteiten

Alles nieuwe toepassingen in Office 365 worden uitgelegd zoals Morph, Zoom en 3D.

Certificaat van PowerPoint training

Online naslagwerk in de PPT Community

Na deelname krijg je toegang tot onze community en kun je alle lessen nog eens rustig terugkijken.

Indrukwekkende slides maken - PowerPoint training

Indrukwekkende slides

Werken met video en animaties om een WOW-factor te creëren met iedere slide.

Interactieve presentatie maken - PowerPoint training

Interactieve presentaties

Leer hoe je een PowerPoint presentatie afstemt op meerdere doelgroepen.

Tips van een expert - PowerPoint training

Tips van een expert

De trainer heeft presentaties gemaakt voor bedrijven als NS, KNVB en Vodafone.

Van saaie slides, naar presentaties met impact!

Interactieve presentatie maken - PowerPoint training

Interactieve presentaties

Vrijwel iedere presentatie bevat een agenda-slide of inhoudsopgave. Vaak is dit een lijst met bulletpoints en veel tekst, waardoor de slide saai oogt. Hoe zorg je ervoor dat deze slide er niet alleen indrukwekkend uitziet, maar ook echt iets toevoegt aan je presentatie? Tijdens de PowerPoint gevorderden training gaan we je leren hoe je een interactieve agenda maakt met aanklikbare buttons en hoe je deze knoppen kunt uitlichten. Je leert om meerdere doelgroepen te bedienen met een interactieve presentatie.

Landkaart opmaken - PowerPoint training

Veel voorkomende slides

We komen veel presentaties tegen met afbeeldingen, een landkaart, een logo-overzicht, een slide met cijfers en ga zo maar door. Tijdens de training behandelen we deze veel voorkomende slides en geven we je design-tips om deze slides mooi vorm te geven. Ook voegen we subtiele animaties toe voor een mooi effect en om de boodschap stapsgewijs op te bouwen. Met behulp van onze design tips kun je na de training mooie slides maken.
Werken met iconen - PowerPoint training

Werken met iconen

PowerPoint staat bij velen bekend om de saaie slides met veel tekst en bulletpoints. Maar bij ons niet! Er zijn technieken om zelfs dit type slides er toch mooi uit te laten zien. Je kunt namelijk werken met iconen. Tijdens de training leren we je waar je ze kunt vinden, hoe je ze gebruikt en hoe je tekst-slides een indrukwekkende uitstraling geeft door te werken met iconen. Weg met de bulletpoints en saaie teksten. PowerPoint biedt veel meer dan dat. Voeg mooie iconen toe en inspireer met jouw presentatie!

Werken met iconen - PowerPoint training

Online naslagwerk

De PowerPoint training bestaat uit 11 oefeningen, die tijdens de training samen met je worden doorlopen. Na de training krijg je van ons toegang tot de PPT Community waarin je alle oefeningen nogmaals per video kunt nakijken. Heb je alsnog een vraag dan kun je deze te allen tijde stellen in de community. Één van onze PowerPoint designers zal je vraag dan zo goed mogelijk beantwoorden. De community is 24/7 beschikbaar en het naslagwerk blijft onbeperkt geldig. Ook krijg je hier tips & tricks om je presentatie nog indrukwekkender te maken.

Deelnemen aan de training?

BEKIJK DATA

Bekijk wat anderen zeggen over de PowerPoint gevorderden training

Reacties van de deelnemers:

 "Ik kan het zeker toepassen op mijn werk"

"Ik heb beide trainingen gevolgd, waaronder de PowerPoint gevorderden training. De workshops hebben mij veel geleerd, zeker door de interactieve onderdelen. Fijn dat men vraagt welke versies er gebruikt worden en in welke taal. Ik kan het zeker toepassen op mijn werk en raad het een ieder aan die ook nu al veel met PowerPoint werkt maar nog vele tips en trucs wil bijleren."

PowerPoint Cursus

Karin Volger - AIR FRANCE KLM MARTINAIR Cargo

 "De gevorderden training was zeer georganiseerd"

"Als ervaren gebruiker van PowerPoint was ik wel benieuwd naar wat ik zou bijleren. De PowerPoint gevorderden training was zeer georganiseerd (locatie, eten, drinken en natuurlijk de oefeningen). Het was erg leerzaam en genoeg ruimte voor vragen stellen en ervaringen uitwisselen met andere deelnemers. Ook de hand-out na de training vond ik erg handig en gebruik ik nog steeds. Ga zo door!"

Pieter van Galen - BrainStar

Meer weten over de onderwerpen? Scroll verder!

Agenda van de PowerPoint gevorderden training

De PowerPoint gevorderden training bestaat uit 11 oefeningen, waarbij we gaan oefenen met het maken van veelvoorkomende slides. Het doel is dat je zelf een mooie presentatie hebt gemaakt na het einde van de training.

  • Maak een impactvolle openingsdia met foto- of video-animatie
  • Voeg animaties toe aan een object met het animatie-deelvenster
  • Meerdere oplossingen met betrekking tot het dia design
  • Gebruiken en bewerken van landkaarten en pinpoints maken
  • Alles over de nieuwste functionaliteiten zoals Morph en Zoom.
  • Leer een inspirerende logo animatie te maken
  • Leer hoe je een dashboard wijzer kunt bouwen en animeren
  • Animatie triggers gebruiken en inzetten
PowerPoint experts

De PowerPoint expert! 

PPT Solutions is een bedrijf dat zich met bijna 30 medewerkers volledig heeft gespecialiseerd in het maken van professionele PowerPoint presentaties. Voor meer dan 1500 bedrijven hebben we presentaties mogen maken, dat zijn organisaties van midden- en klein bedrijf (MKB) tot multinationals waaronder NS, Vodafone, Q-Park, Staples en de KNVB. Daarnaast helpen wij ook sprekers om met hun presentatie te inspireren bij het publiek. Onze missie is als volgt: De meest inspirerende PowerPoint presentaties maken.

Praktische informatie

Trainingsruimte - PowerPoint training

Professionele ruimte

De trainingen worden bij ons op kantoor in Rotterdam gegeven. De locatie is voorzien van een mooie trainingsruimte en is van alle gemakken voorzien zoals een groot scherm en internet voor je computer. Het kantoor is eenvoudig te bereiken en je kunt voor de deur parkeren. Tussen de training door maken we gebruik van de koffie-corner waar je kunt genieten van koffie, thee of frisdranken. Alle trainingen zijn inclusief avondeten. Een zeer professionele locatie om optimaal de PowerPoint workshop te volgen!

Certificaat van PowerPoint training

PowerPoint certificaat

Nadat je de training hebt afgerond ben je in staat om een professionele en indrukwekkende presentatie te maken. Je kunt tevens diverse slides maken voor veelvoorkomende praktijksituaties. Je kunt sneller werken en hebt voldoende kennis van het werken met diverse objecten zoals grafieken, tabellen afbeeldingen,dynamische video’s en schema’s. Je ontvangt ook een hand-out op een USB-stick, zodat je alle oefeningen nog eens terug kunt lezen. Een certificaat voor deelname aan de workshop mag uiteraard niet ontbreken.

Beschikbare data


  1. Vanwege het coronavirus is het op dit moment niet mogelijk om jezelf aan te melden voor onze PowerPoint cursussen op locatie. Het is nog niet bekend wanneer dit weer mogelijk is. Wil je toch graag een PowerPoint cursus volgen? Bekijk dan onze online cursussen.

Twijfel je tussen de cursus 2.0 of 3.0?

Neem contact met ons op

Overige informatie

Benodigdheden: Windows laptop met minimaal PowerPoint 2010 of een Mac met de laatste update van Office 365 en een muis.

Let op! Je kunt de workshop NIET volgen wanneer je gebruik maakt van een Mac zonder de laatste update van Office 365.