Inspirerende PowerPoint presentatie Eredivisie

PowerPoint presentatie Eredivisie

Het visitekaartje voor de organisatie

Het resultaat

Voor Eredivisie hebben we een visuele en dynamische presentatie gemaakt, waarmee ze interactief kunnen presenteren. Ze kunnen nu nog beter inspelen op de wensen van de toehoorder. Op deze manier kunnen ze nog meer partners binnen halen of behouden.

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

PowerPoint bedrijfspresentatie voor Eredivisie

Een presentatie die voetbal ademt

De uitdaging

Er waren meerdere uitdagingen voor deze presentatie. De eredivisie wilde PowerPoint gebruiken voor het behouden van partners, het verbeteren van het imago en het creëren van een sterk A-merk. Dat allemaal wilde ze in één dynamische presentatie. De uitdaging voor ons was om dit allemaal visueel in één PowerPoint te maken.

De aanpak

We zijn begonnen met een brainstormsessie om de doelen, het concept en de structuur  en de van de presentatie te bepalen. Daarna zijn onze designers aan de slag gegaan om het concept te vertalen naar een visuele en aantrekkelijke presentatie. De PowerPoint is gemaakt volgens de huisstijl richtlijnen van de Eredivisie.

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl