PowerPoint Beurspresentatie

PowerPoint beurspresentatie laten maken?

Val op met een professionele presentatie

Ontdek de mogelijkheden

Effectieve beurspresentatie

Val op tussen je concurrenten met een professionele PowerPoint beurspresentatie.

Bezoekers triggeren

Creëer een aanleiding voor potentiële klanten om naar jouw stand te komen.

Design met een WOW-factor

Toon je product of dienst eenvoudig middels een interactieve beurspresentatie met WOW-factor.

Opvallen op de beurs?

Wij hebben een beurspresentatie voor de Triott-Group gemaakt waarmee zij potentiële klanten hebben aangetrokken.
Hoe trek ik aandacht op een beurs?

Zo trek je écht de aandacht op een beurs...

Bezoekers triggeren

Het doel van je PowerPoint beurspresentatie is het trekken van bezoekers en ze daarna klant te laten worden. Dit betekent dat je stand en presentatie moet opvallen op de beurs. Zeker omdat er vele bedrijven aanwezig zijn die jouw bezoekers willen overhalen met hun beursstand presentatie. Daarom moet je bezoekers proberen te triggeren zodra ze voorbij je stand lopen. Er zijn diverse mogelijkheden om mensen te triggeren. Je kunt bijvoorbeeld een push knop gebruiken, maar ook teksten of andere afbeeldingen gebruiken die aanleiding geven om naar jou stand toe te komen. Wij kunnen je daarbij helpen!

Ik wil meer bezoekers op mijn stand!

Inspirerende beurspresentatie

Een inspirerende beurspresentatie zorgt voor een goede eerste indruk bij de bezoeker. Wij helpen je met het maken van zo'n PowerPoint beurspresentatie. Alles is er bij ons op gericht om doelstellingen te behalen. Er zijn drie belangrijke pijlers die daarbij aan bijdragen, namelijk: vormgeving van de PowerPoint, de inhoud afgestemd op de doelgroep en de techniek die gebruikt gaat worden tijdens het presenteren. Een presentatie van PPT Solutions maakt de boodschap aantrekkelijker, wat het voor toehoorders interessanter maakt om naar te kijken. De meest inspirerende presentaties maken voor jouw resultaat!

Ik wil indruk wekken bij de bezoekers!

Interactieve beursstand

Je kunt niet elke bezoeker op de stand te woord staan. Door middel van een interactieve beursstand kun je hem of haar zelf door de producten of diensten laten bladeren. Tevens kun je zelf op eenvoudige wijze de producten of diensten laten zien die relevant zijn voor de bezoeker. Je wilt dan niet alle slides één voor één afgaan, maar direct naar het juiste hoofdstuk. De PowerPoint beurspresentatie wordt dan een soort website waarin je kunt navigeren. Laat alleen relevante informatie zien, door middel van een interactieve presentatie!

Ik wil een interactieve beurspresentatie!

Design met de WOW-factor

Tussen de vele bedrijven op de beurs wil je natuurlijk opvallen. Je wilt er alles aan doen om de bezoekers jouw product of dienst te laten zien. Het design van jouw PowerPoint beurspresentatie is daarbij van groot belang. Ben je tevreden met een presentatie die qua design een 9 is of ga je voor een 10 plus? Wij helpen je graag mee om een inspirerende beurspresentatie te maken. Een design met de WOW-factor is al een visitekaartje voor jouw bezoekers. Opvallen met een geweldig design! 

Ik wil een 10 plus design!

Voorbereiding is het
halve werk

Presenteren is één van de grootste angsten van veel mensen. Dat is vaak zo omdat de spreker het verhaal niet optimaal heeft voorbereid. Een goede beurspresentatie begint met een sterke verhaallijn, dat is afgestemd op de doelgroep. Weet jij wat de doelstelling is van de presentatie en waarom sta je op de beurs? Door middel van een brainstormsessie kunnen wij helpen om samen de inhoud te bepalen en doelstellingen te verduidelijken. Wij helpen je met de voorbereiding, zodat je een sterk verhaal kunt presenteren!

Ik wil een scherp verhaal!

PowerPoint experts!

PPT Solutions is de PowerPoint specialist. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele PowerPoint presentaties. Het bedrijf is gevestigd in Rotterdam en bestaat uit een team van professionele designers, PowerPoint consultants, projectmanagers, online marketeers en onze gedreven ondersteunende staf medewerkers. Onze medewerkers hebben één duidelijke missie: De meest inspirerende presentatie maken! Dat hebben we al voor meer dan 1500 bedrijven mogen doen, van midden- en klein bedrijf tot multinational bedrijven.

Ja, ik wil graag kennis maken!

Wat klanten zeggen over PPT Solutions

"Het proces verliep zeer prettig. Communicatie was flexibel, geduldig en snel. Vriendelijk in het contact. NS is een groot en voor buitenstaanders best complex bedrijf. Best een kunst om het profiel en de strategie op een toegankelijke manier aan te bieden, met een knipoog hier en daar, zonder aan ernst en inhoud in te boeten. Een prachtige presentatie."

Tycho Hoff - NS

"PPT Solutions weet het verschil te maken door een hoogwaardige onderscheidende presentatie te creëren. Hiermee worden klanten en prospects tailormade meegenomen in datgene wat jij als bedrijf wil laten zien. Door de samenwerking tussen PPT Solutions en Staples hebben wij onze manier van presenteren naar een hoger niveau gebracht!"
Caby Brandenburg - Commercieel directeur

De kosten voor jouw beurspresentatie berekenen?

Zij hebben al een indrukwekkende presentatie...

Veelgestelde vragen over een PowerPoint beurspresentatie

Wat kost het om een beurspresentatie te laten maken?

De kosten van het maken van een beurspresentatie variëren sterk. PPT Solutions maakt beurspresentaties die bezoekers triggeren door middel van een prachtig design. Krijg hier gratis en vrijblijvend direct inzicht in de kosten voor jouw beurspresentatie op maat.

Hoe presenteer je je op een beurs?

Bij een beurspresentatie is het essentieel om aandacht te trekken en te behouden. Begin met een boeiende opening om interesse te wekken. Vervolgens breng je je kernboodschap over met behulp van visuele en interactieve elementen. Daarnaast is het belangrijk dat je jouw bezoekers actief betrekt bij jouw verhaal en dat je eindigt met een duidelijk call-to-action om verdere interactie te stimuleren.

Hoe beursstand inrichten?

Elk aspect van een beursstand is gemaakt om jouw werk te promoten, dus maak gebruik van logo’s en afbeeldingen. Zorg voor voldoende verlichting en presenteer de producten en/of diensten overzichtelijk. Ook is een duidelijke bedrijfspresentatie essentieel. Bij PPT Solutions maken we graag een inspirerende presentatie voor jou. Bekijk ons portfolio op de website.

Hoe val je op op een beurs?

Naast dat je actief in gesprek moet gaan met bezoekers en voor interactie moet zorgen, is het ook van belang dat je een boeiende presentatie geeft. PPT Solutions helpt jou graag jouw bedrijf op een toffe manier in beeld te brengen met een mooie bedrijfspresentatie! Ben je benieuwd hoe wij dat doen? Plan een adviesgesprek met ons in.

Offerte aanvragen of een vraag stellen?

Neem contact met ons op

Je kunt natuurlijk ook bellen!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!


Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41


PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

info@pptsolutions.nl

Vul het formulier in