PowerPoint bedrijfspresentatie - PPT Solutions
Stemmen in een PowerPoint

De juiste indruk

Met een professionele bedrijfspresentatie

Lees meer

Win met jouw presentatie

Dé ultieme kans om je bedrijf te presenteren en het vertrouwen te winnen van de klant.

Inspireren en indruk maken

Toehoorder of publiek inspireren met een indrukwekkende PowerPoint presentatie.

Alles binnen de huisstijl

Elementen van de huisstijl van de organisatie worden toegepast in de presentatie.

Professionele presentaties

Presentatie die gemaakt worden door PowerPoint specialisten met meer dan 8 jaar design ervaring.

Op maat gemaakt

Een PowerPoint oplossing gebaseerd op jouw doelstellingen geheel op maat gemaakt.

Alles 100% in PowerPoint

Presentaties die wij aanbieden zijn volledig gemaakt in standaard PowerPoint.

Overtuig je publiek

Wanneer je als bedrijf bij een potentiële klant wordt uitgenodigd voor een gesprek, is dit natuurlijk dé ultieme kans om je bedrijf te presenteren en hiermee het vertrouwen te winnen. Een goede eerste indruk kan het verschil maken, tussen wel of niet tot een samenwerking komen. PPT Solutions is gespecialiseerd in het maken van indrukwekkende PowerPoint bedrijfspresentaties waarmee jouw bedrijf de juiste indruk maakt bij (potentiële) klanten.
Met een indrukwekkende bedrijfspresentatie overtuig je jouw publiek!

Ik wil mijn publiek overtuigen!

Inspelen op de doelgroep

Met een goede bedrijfspresentatie kun je inspelen op verschillende vraagstukken. Het verhaal kun je afstemmen per doelgroep, zodat je de informatie kunt laten zien die voor de desbetreffende persoon relevant is. De informatie die je wilt presenteren aan een medewerker op strategisch niveau, kan verschillen met de informatie die je presenteert aan iemand op operationeel niveau. Met een interactieve presenatie schakel je makkelijk tussen informatie.
Met een interactieve presentatie kun je inspelen op de behoefte van de doelgroep.

Ik wil het verhaal afstemmen op de doelgroep!

Indruk maken

Als je bij een potentiële klant op bezoek gaat, dan is de eerste indruk meestal de PowerPoint presentatie die zij te zien krijgen. Vaak is er heel veel geld besteed aan de website, social media of andere uitingen, maar word de PowerPoint gemaakt door iemand op de marketingafdeling die het leuk vind om een presentatie te maken. Dat is natuurlijk niet wat je wilt. Wat je wel wilt is een onvergetelijke en professionele eerste indruk maken bij de potentiële klant.
Je wilt een inspirerende presentatie, waarmee je het vertrouwen wint van de klant.

Ik wil het vertrouwen winnen van de klant!

Alles in de huisstijl

Dat niet iedereen in de huisstijl van het bedrijf werkt, is een van de grootste ergenissen van een marketeer. Tevens slingeren er meestal meerdere PowerPoint presentaties rond op de server Daarnaast maken de meest creatieve mensen van het bedrijf ook nog eens een eigen PowerPoint bestand dat ze gebruiken. Is dat ook herkenbaar voor jouw organisatie? Laat dan één template maken voor de organisatie, zodat iedereen kan werken in de huisstijl.
Wij maken één template voor je waarmee elke medewerker in de huisstijl kan werken!

Ik wil alle medewerkers in de huisstijl laten werken

Voorbeelden van bedrijfspresentaties in PowerPoint

Wat klanten zeggen over PPT Solutions

"Positieve reacties van klanten en collega's"

"De communicatie met PPT Solutions is altijd heel goed en duidelijk. Mijn relatie (Ferry) denkt met ons mee over onze wensen en verwoord het allemaal eerst heel goed voor hij begint met een project, zodat alle verwachtingen duidelijk zijn aan beiden kanten. Er wordt gewerkt met een duidelijk plan van aanpak en ik ben altijd op de hoogte van de vorderingen.


Over de presentatie zelf, krijgen we tot nu tot alleen maar positieve reacties. Zowel van klanten, als van collega's. Dat is natuurlijk super om te horen. De presentatie is zo gemaakt dat wij het ook zelf per klant/relatie aan kunnen passen – heel makkelijk te gebruiken (voor de meeste mensen).


Ik ben dus zeer tevreden met deze nieuwe relatie, die wij hebben gevonden voor C.H. Robinson en ik denk dat wij in de toekomst vaker terug zullen komen met verschillende projecten."

Marianne Myburgh

Marketing en Communicatie Manager Europe

C.H. Robinson Europe B.V.

"Onze bedrijfspresentatie staat als een huis"

"Voor een grote aanbesteding, waarin we ons bedrijf en product moesten voorstellen, zochten wij hulp om onze bedrijfspresentatie in PowerPoint eruit te laten springen. Het tijdsbestek was relatief kort (6 weken), maar desondanks heeft PPT Solutions prachtig werk geleverd!


In korte tijd hebben ze begrepen wat we zochten en dit vertaald in een fantastische presentatie. Wat opviel is dat Ferry en zijn team niet schrikken van een deadline. De informatie werd van onze kant in delen aangeleverd, maar dit vormde geen probleem voor PPT Solutions. Er werd door het team mee gedacht en daarboven op werden ook suggesties gedaan om zaken anders te doen.


Onze bedrijfspresentatie stond mede door de sprankelende presentatie als een huis en heeft een belangrijke rol gespeeld in de gunning van het project."

Niek Beukema

Field Product Manager Surgical

Olympus Nederland

Deze klanten gingen je voor

Stemmen in een PowerPoint

Interesse in een bedrijfspresentatie?

Je kunt ons ook bellen!


Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41


PPT Solutions

Jan Leentvaarlaan 29

3065 DC Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl

Wij gebruiken Cookies