Pitch presentatie Mister Brightside

Pitch presentatie Mister Brightside

Een onvergetelijke eerste indruk met PowerPoint!

Het resultaat

Nieuwe klanten binnenhalen met een inspirerende pitch presentatie? Dat is precies wat wij voor Mister Brightside hebben gedaan. Een toffe presentatie compleet binnen de huisstijl van de organisatie én voor 100% gemaakt in PowerPoint!

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

Pitch presentatie Mister Brightside voorbeeld slides

Een onvergetelijke eerste indruk...

De uitdaging

Klanten binnenhalen met een onvergetelijke eerste indruk. Dat is de uitdaging van Mister Brightside. Dat lukt niet met een simpele pitch presentatie, maar juist met een presentatie die écht indruk maakt op de doelgroep. Aan ons de taak om een presentatie te creëren die direct het vertrouwen van het publiek opwekt.

De aanpak

Niet alleen hebben we een presentatie gemaakt met een vloeiend ontwerp, maar hebben we deze presentatie ook heel persoonlijk gemaakt. Doordat de presentatie interactief is, kunnen ze op verschillende momenten in de presentatie inspelen op de behoefte van het publiek. 

Jürgen de Jong Mister Brightside

"Een presentatie die perfect voldoet aan onze wensen. Zelf namen ze het initiatief binnen het totale design. We hebben zelfs een aantal punten uit het design binnen onze eigen website gebruikt. PPT Solutions heeft onze verwachtingen overtroffen!"

Jürgen de Jong, Lifestyle Financial Planner, Mister Brightside

De kosten voor jouw presentatie berekenen?

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl