Under Armour Sales event PowerPoint presentatie

Online sales event Under Armour

Dit is hoe je online een inspirerend event geeft!

Het resultaat

Dit is hoe je online impact maakt! Het sales event van Under Armour heeft de absolute WOW-factor. Het resultaat is een dynamische en indrukwekkende PowerPoint presentatie die het verhaal van de spreker ondersteund.

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

PowerPoint Event salespresentatie Under Armour

Een dynamisch online event

De uitdaging

Sinds de Corona  crisis mogen er geen grote events meer gehouden worden. Under Armour stond voor de uitdaging om het sales event online te laten plaatsvinden, zodat iedereen op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en trends. De uitdaging was om visuele slides te maken, die ook online goed ondersteunen aan het verhaal.

De aanpak

Onze designers zijn aan de slag gegaan en hebben op basis van de huisstijl en merkpositionering van Under Armour een visuele presentatie gemaakt. Omdat het event online is, zijn er andere regels voor het maken van de PowerPoint dan bij een offline presentatie. Deze regels hebben onze designers uiteraard toegepast.

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl