Lezing presentatie gemeente Leidschendam-Voorburg - PPT Solutions

Lezingpresentatie gemeente Leidschendam-Voorburg

Van complex naar begrijpbaar

Het resultaat

De vraag betrof een eenvoudige weergave van een complex proces, namelijk de werking van het riool binnen de gemeente Leidschendam-Voorburg. Het eindresultaat moest een begrijpbare, interactieve PowerPoint presentatie zijn.

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

Lezing presentatie gemeente Leidschendam-Voorburg - PPT Solutions

Van complex naar begrijpbaar...

De uitdaging

De werking van het riool blijkt meer ingewikkeld dan je in eerste instantie zou denken. Dit terwijl de gewone burger hier ieder jaar wel veel geld voor betaald. Er bestond dan ook behoefte vanuit de gemeente Leidschendam-Voorburg, om hier een helder en eenvoudig te begrijpen verhaal van te maken.

De aanpak

Om de gemeente te helpen, hebben we een brainstormsessie georganiseerd om ervoor te zorgen dat wij precies begrepen wat ze wilden vertellen. Aangezien de boodschap zo specifiek was, hebben we besloten om niet met afbeeldingen te werken, maar specifieke illustraties en tekeningen te ontwerpen.

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!


Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41


PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl