Bedrijfspresentatie Leaseplan

Vanuit LeasePlan International bestond de behoefte naar een gebruiksvriendelijke PowerPoint template-set, waarmee medewerkers eenvoudig zelf nieuwe presentaties kunnen maken. Enerzijds moest de kwaliteit van de presentaties in het algemeen omhoog, anderzijds hoopte men op een tijdsbesparing aangezien het maken van presentatie voor dit bedrijf altijd erg arbeidsintensief was.

Het resultaat

De uitdaging

Veel medewerkers van dit bedrijf weten veel en dienstverlening die worden verkocht, maar waren bij maken van presentaties voornamelijk veel tijd kwijt aan het vormgeven van de slides. Vaak was het resultaat nog niet naar wens. Ons voorstel was om een gebruiksvriendelijke template-set te ontwikkelen en een bijbehorende PowerPoint training te organiseren.

Aanpak

Een PowerPoint template-set of sjabloon zorgt ervoor, dat medewerkers van LeasePlan International zélf nieuwe presentaties kunnen maken of slides kunnen toevoegen. De huisstijl blijft hierbij intact. Medewerkers kunnen nieuwe afbeeldingen en teksten invoeren, maar bijvoorbeeld ook grafieken die na het invoegen automatisch de huisstijl-kleuren toegewezen krijgen. Daarbij blijven, bij het invoeren van nieuwe teksten, de lettergrootten en de letterkleuren automatisch behouden. Dit was dus een belangrijke stap.

Techniek

Type project: Template-set+ gebruikersinstructies
Versie: PowerPoint 2010
Beeldformaat: Breedbeeld (16:9)

Reactie van de klant

LeasePlan International over PPT Solutions"Flexibel, professioneel en vooruitstrevend! PPT Solutions is de perfecte partner voor het ontwikkelen van innovatieve professionele PowerPoint presentaties."

Kevin Wetzel, International B2B Marketing manager,
LeasePlan International


Ook een bedrijfspresentatie laten maken? Neem direct contact op!

Direct contact opnemen met PPT Solutions

Neem contact op voor meer info

Bel ons op 010 - 3070841 of gebruik onderstaand formulier: