Page content

PowerPoint presentatie uitbesteden

PowerPoint presentatie uitbesteden

PowerPoint presentatie uitbesteden of zelf aan de slag? Veel marketeers besteden erg veel tijd aan het maken van presentaties. Het is elke keer weer alle content bij elkaar rapen en dat weer in een nieuwe presentatie gieten. Dat moet ook nog in de huisstijl en moest eigenlijk gister al af zijn. Tijdsdruk, geen duidelijke richtlijnen voor de huisstijl en van nul af aan beginnen bij iedere presentatie. Komt dat bekend voor? Wij krijgen het in ieder geval dagelijks te horen als we in gesprek zijn met marketeers.

Waarom een PowerPoint  presentatie uitbesteden?

Wij kunnen de eerdergenoemde uitdagingen van de marketeer volledig op ons nemen. Elke keer een nieuwe presentatie maken? Dat is niet nodig. Wij kunnen voor jou een template maken waarin je een bibliotheek van ons krijgt met vooraf gemaakte slides, afbeeldingen, video’s, grafieken en andere objecten die jij of andere medewerkers vaak gebruiken. Dat kunnen we uiteraard aanpassen naar de huisstijl. Samen met jou gaan we in gesprek om te bepalen wat er in de template komt. Je zult zien dat je in de toekomst veel minder tijd kwijt bent aan het maken van een presentatie en dat deze nog eens vele malen mooier is.

Wil je meer informatie over templates? Bekijk dan deze pagina!

Naast een template kunnen we ook een op maat gemaakte bedrijfspresentatie maken. Deze presentatie kan interactief gemaakt worden, waardoor je delen van de presentatie kunt presenteren. Als je naar een nieuwe klant gaat wil je een ander verhaal vertellen dan wanneer je naar een huidige klant gaat. Met een interactief menu is het erg gemakkelijk om dit te realiseren. Tevens kunnen meerdere medewerkers met de bedrijfspresentatie op pad.

Wil je meer weten over een bedrijfspresentatie? Bekijk dan deze pagina!

We verzorgen allerlei type presentaties. Wil je meer presentaties bekijken voor meer inspiratie? Ga dan naar ons Portfolio voor meer voorbeelden.

Wil je zelf aan de slag of wil je het maken van de PowerPoint presentatie uitbesteden door een PowerPoint presentatie specialist? Bij ons staat de koffie in ieder geval voor je klaar om de mogelijkheden te bespreken! We zijn te bereiken op 010 – 3070841 of via het contactformulier op de website.

    Comment Section

    0 reacties op “PowerPoint presentatie uitbesteden

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.