Page content

Beurspresentatie laten maken?

Beurspresentatie laten maken?

En professionele beurspresentatie laten maken die opvalt tussen alle andere bedrijven?

PPT Solutions is de PowerPoint specialist van Nederland. Wij maken bedrijfspresentaties, templates, salespresentaties, corporate presentaties, lezingpresentaties, beurspresentaties of elke andere presentatie die gemaakt kan worden in PowerPoint. Voor meer dan 700 bedrijven hebben wij al een presentatie mogen maken. Onze designers werken 40 uur per week met PowerPoint en zijn echte PowerPoint professionals.

Voor diverse bedrijven hebben we een beurspresentatie mogen maken. Triott Group is er daar één van. Bekijk hieronder het resultaat:

Het doel van de beurspresentatie is tweeledig. Enerzijds om bezoekers van de beurs te triggeren om op het scherm te klikken en anderzijds voor de medewerkers die meer kunnen vertellen over het bedrijf.

De beurspresentatie

Het eerste dat je ziet is een pushknop. Die hebben we geplaatst om bezoekers te triggeren om op het scherm te klikken. Als je op de pushknop klikt, krijg je een interactief menu te zien. In de presentatie zijn ook pop-ups verwerkt, waardoor de klant begeleidt wordt en meer informatie over de machines kan oproepen. Aan de rechterzijde is een oproepmenu gemaakt, zodat je makkelijk naar een ander item in de presentatie kunt gaan. Medewerkers kunnen op deze manier eenvoudig wat vertellen over het bedrijf en het is voor de bezoekers heel intuïtief om meer informatie op te vragen.

Wil je meer informatie over de beurspresentatie van Triott Group? Bekijk dan deze link!

Het voordeel van PowerPoint

PowerPoint heeft als voordeel, dat alles makkelijk aanpasbaar is. Wil je op het event nog even wat teksten veranderen of toevoegen? In PowerPoint is dat snel aanpasbaar. Veel mensen associëren het programma met lappen tekst en bulletpoints, maar er is veel meer mogelijk dan dat! Gave animaties en complete bedrijfsvideo’s worden tegenwoordig gemaakt in PowerPoint.

Beurspresentatie laten maken? Of nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan ons portfolio voor meer informatie!

    Comment Section

    0 reacties op “Beurspresentatie laten maken?

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.