Incompany PowerPoint training - PPT Solutions

Iedereen mooie presentaties maken

Volg een incompany PowerPoint training

Wat ga je leren?


Zelf professionele presentaties maken - Incompany PowerPoint training

Professionele presentaties

Je leert hoe je de meest indrukwekkende PowerPoint presentaties kunt maken.

Werken met animaties - incompany PowerPoint training

Werken met animaties

Animaties gebruiken om de boodschap beter over te brengen aan het publiek.

Tijd besparen - Incompany PowerPoint training

Tijd besparen

Handige tips & tricks om efficiënter te werken met het programma PowerPoint. 

Werken in de huisstijl - PowerPoint training

Alles in huisstijl

Elementen van de huisstijl van de organisatie worden toegepast tijdens de training.

Interactieve presentatie maken - PowerPoint training

Interactieve presentaties

Leer hoe je een PowerPoint presentatie afstemt op meerdere doelgroepen.

Incompany PowerPoint training van een ervaren trainer

Tips van een expert

Je leert van een trainer die jarenlange ervaring heeft met het programma PowerPoint.

Bekijk wat anderen zeggen over onze trainingen

Van saaie naar inspirerende presentaties

Interactieve presentatie maken - incompany PowerPoint training

Interactieve presentaties

Vrijwel iedere presentatie bevat een agenda-slide of inhoudsopgave. Vaak is dit een lijst met bulletpoints en veel tekst, waardoor de slide saai oogt. Hoe zorg je ervoor dat deze slide er niet alleen indrukwekkend uitziet, maar ook echt iets toevoegt aan je presentatie? Tijdens de PowerPoint gevorderden training gaan we je leren hoe je een interactieve agenda maakt met aanklikbare buttons en hoe je deze knoppen kunt uitlichten. Je leert om meerdere doelgroepen te bedienen met een interactieve presentatie.

Ik wil interactieve presentaties maken!

Visuele slides maken - incompany PowerPoint training

Visuele slides

PowerPoint staat bij velen bekend om de witte slides, bulletpoints en veel tekst. Helaas worden de mogelijkheden van het programma niet goed benut. Dit terwijl de meeste bedrijven mooi beeldmateriaal beschikbaar hebben. Tijdens de training leren we je werken met afbeeldingen van hoge kwaliteit voor het maken van visuele slides. We leggen uit waar je ze kunt vinden en waar je rekening mee moeten houden. Een beeld zegt ten slotte meer dan duizend woorden! Maak indrukwekkende visuele slides en inspireer het publiek!

IK WIL LEREN OM VISUELE SLIDES TE MAKEN!

Werken met grafieken - Incompany PowerPoint training

Werken met grafieken

Wanneer je data gaat verwerken in je presentatie kun je gebruik maken van Excel. Hiermee kun je in een later stadium de data namelijk altijd nog aanpassen. Tijdens de training leren we hoe je duidelijke en mooie grafieken kunt maken met Excel en we behandelen de optimale wijze om de boodschap naar voren te laten komen. Ook gaan we werken met animaties zodat de informatie gedoseerd kan worden overgebracht aan jouw publiek. We leren je Excel te gebruiken in combinatie met PowerPoint.

Ik wil leren werken met grafieken

Online naslagwerk - Incompany PowerPoint training

Online naslagwerk

De PowerPoint training bestaat uit 11 oefeningen, die tijdens de training samen met je worden doorlopen. Na de training krijg je van ons toegang tot de PPT Community waarin je alle oefeningen nogmaals per video kunt nakijken. Heb je alsnog een vraag dan kun je deze te allen tijde stellen in de community. Één van onze PowerPoint designers zal je vraag dan zo goed mogelijk beantwoorden. De community is 24/7 beschikbaar en het naslagwerk blijft onbeperkt geldig. Ook krijg je hier tips & tricks om je presentatie nog indrukwekkender te maken.

Ik wil in een incompany training boeken


Een training voor jouw organisatie?

Direct informatie aanvragen!

Een training voor jouw organisatie?

Meer informatie


Reacties van deelnemers

 "Er ging een wereld voor me open"

"PowerPoint of Prezi? Ik was op zoek naar een interactieve en flexibele bedrijfspresentatie. Dat wordt dan Prezi dacht ik meteen. PowerPoint is daar totaal niet voor geschikt. Totdat ik mensen van PPT Solutions ontmoette. Een paar weken later was ik aanwezig bij de Incompany PowerPoint training bij PPT Solutions. Er ging een wereld voor me open. Het was een erg leuke, interessante en leerzame workshop, die met veel expertise werd geleid door Robbert van Brummen. Veel van hetgeen ik geleerd heb tijdens de workshop was meteen toepasbaar in de praktijk. Kortom erg tevreden en blij ik ik de workshop heb gevolgd."

Rob Verberne,
Nationale Vereniging De Zonnebloem

 "Een echte Prezi-killer!"

"Serieus? Ga jij een PowerPoint training volgen? Dat kan jij toch zeker wel? En kan je beter geen cursus Prezi volgen dan?” Een reactie uit mijn omgeving toen ik vertelde dat ik deze workshop ging volgen. Nou.. Dat ik de training wel kon gebruiken, bleek al snel. Na de Incompany PowerPoint training voel ik me een PowerPoint ambassadeur en inderdaad een echte Prezi-killer. Wat kan er veel in PowerPoint, maar dat moet je wel even weten. Tijdens de workshop hebben we veel praktische handvatten gekregen waar ik ook direct mee aan de slag ben gegaan. Erg leerzaam! En een hele leuke club met mensen!"

Jiska van Wemmenhove, 

Nationale Vereniging De Zonnebloem

Meer weten over de onderwerpen? Scroll verder!

Agenda van een PowerPoint incompany training

Een incompany PowerPoint training kan geheel op maat worden verzorgd. We hebben een aantal standaard onderwerpen die we altijd behandelen, maar staan uiteraard open voor specifieke wensen en behoeften. We bespreken o.a. de volgende onderwerpen:

  • Interactieve presentatie maken door middel van hyperlinks.
  • Werken met animaties, veel informatie stap-voor-stap op te bouwen.
  • Hoe een goed sjabloon je enorm veel tijd kan besparen.
  • Technieken slides mett veel informatie interessant te maken.
  • Werken met video in PowerPoint.
  • Werken met Excel en slides met data.
  • Handige functionaliteiten en hoe deze je veel tijd besparen.
  • Iedereen in jouw organisatie goed met PowerPoint laten werken!
PowerPoint experts - Incompany PowerPoint training

De PowerPoint expert! 

PPT Solutions is een bedrijf dat zich met bijna 30 medewerkers volledig heeft gespecialiseerd in het maken van professionele PowerPoint presentaties. Voor meer dan 1500 bedrijven hebben we presentaties mogen maken, dat zijn organisaties van midden- en klein bedrijf (MKB) tot multinationals waaronder NS, Vodafone, Q-Park, Staples en de KNVB. Daarnaast helpen wij ook sprekers om met hun presentatie te inspireren bij het publiek. Onze missie is als volgt: De meest inspirerende PowerPoint presentaties maken.

Meld je aan!

Kosten

De training duurt ongeveer 4 uur en kan bij jouw organisatie worden gehouden. Indien je wilt dat wij een geschikte locatie uitzoeken, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Het minimaal aantal deelnemers van een training is 6 en maximaal aantal deelnemers is 10. De kosten voor de incompany PowerPoint training is €250,- per persoon. Deze kosten zijn exclusief reiskosten voor de trainer. Hier krijg je een professionele training voor terug. Je leert om sneller  indrukwekkende presentaties te maken en je krijgt een hand-out na de training als naslagwerk.

Meld je aan!

Meer weten? Laat hieronder je gegevens achter!

Neem contact met ons op

Overige informatie

Benodigdheden: Windows laptop met minimaal PowerPoint 2010. Of een Mac met de laatste update office 365 en een muis.

Let op! Trainingen kunnen niet georganiseerd worden wanneer er gebruik wordt gemaakt van Mac computers, zonder de laatste update van office 365.