PowerPoint video-animatie voor LeasePlan

Video-animatie LeasePlan

Een originele manier om je presentatie te versturen

Het resultaat

Voor LeasePlan hebben we van een bestaande presentatie een video-animatie gemaakt. Het doel hiervan was om op een duidelijke manier een complex proces duidelijk te maken. Alles dat je in de animatie ziet is in PowerPoint gemaakt!

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

Video-animatie LeasePlan voorbeeld slides

Een video-animatie in PowerPoint...

De uitdaging

LeasePlan kwam met de vraag of wij een video-animatie konden ontwikkelen voor een vernieuwde tool die zij ontwikkeld hebben. De animatie moest uiteraard volledig in huisstijl vormgegeven worden. Aan ons de uitdaging om deze nieuwe tool visueel te maken in PowerPoint.

De aanpak

We zijn allereerst gaan inventariseren wat het doel van de explanimation was. Vervolgens hebben we de aangeleverde content vertaald naar een verhaallijn. Toen de verhaallijn definitief was, zijn we begonnen met het maken van de verschillende vormen en objecten die te zien zijn in de explanimation.

Explanimation Leaseplan - PPT Solutions

"Flexibel, professioneel en vooruitstrevend! PPT Solutions is de perfecte partner voor het ontwikkelen van innovatieve professionele PowerPoint presentaties. Zij zijn dé PowerPoint specialist!"

Kevin Wetzel, marketing manager, LeasePlan International

Inspireren met jouw presentatie?

Ja ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl