Explanimation LeasePlan
Wij gebruiken Cookies
Explanimation Leaseplan - PPT Solutions

Video-animatie LeasePlan

Een originele manier om je presentatie te versturen

Het resultaat

Vanuit Leaseplan kwam de vraag of wij een video-animatie konden ontwikkelen van een bestaande presentatie. Het doel hiervan was om op een duidelijke manier een complex proces duidelijk te maken. Het onderwerp van de animatie betreft de introductie van een vernieuwde cost & market trends tool. Geloof het of niet, maar alles is voor 100% in PowerPoint gemaakt!

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

Explanimation Leaseplan - PPT Solutions

Een video-animatie in PowerPoint...

De uitdaging

LeasePlan kwam met de vraag of wij een video-animatie konden ontwikkelen voor een vernieuwde tool die zij ontwikkeld hebben. De animatie moest uiteraard volledig in huisstijl vormgegeven worden. Aan ons de uitdaging om deze nieuwe tool visueel te maken in PowerPoint.

De aanpak

We zijn allereerst gaan inventariseren wat het doel van de explanimation was. Vervolgens hebben we de aangeleverde content vertaald naar een verhaallijn. Toen de verhaallijn definitief was, zijn we begonnen met het maken van de verschillende vormen en objecten die te zien zijn in de explanimation.

Flexibel, professioneel en vooruitstrevend! PPT Solutions is de perfecte partner voor het ontwikkelen van innovatieve professionele PowerPoint presentaties. Zij zijn dé PowerPoint specialist!

Kevin Wetzel, marketing manager, LeasePlan International

Inspireren met jouw presentatie?

Ja ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41