E-book: 10 tips voor online presenteren

  Een microfoon die nog op mute staat, mensen die door elkaar heen praten en dan nog niet te spreken over je PowerPoint die niet lekker loopt. Een online presentatie lijkt misschien wel een eitje, maar eigenlijk brengt het alleen maar meer uitdagingen met zich mee. 

  Maar hoe pak je deze uitdaging nu aan? Hoe zorg jij ervoor dat je publiek zijn aandacht erbij houdt? En nog belangrijker: hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap blijft hangen? PowerPoint expert Ferry helpt je hier graag bij! Alle geheimen over online presenteren lees je in dit e-book. En als extraatje vind je ook nog een handige checklist achterin het boek. Zo maak je van jouw online presentatie een groot succes!


  In dit e-book leer je:

  • hoe je de beste doelen formuleert;
  • wat de beste keuzes zijn op het gebied van vormgeving;
  • de beste tips voor de voorbereiding;
  • welke manier van presenteren het beste werkt;
  • welke software het beste bij jouw presentatie past.
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we het e-book naartoe sturen?
Download het e-book
Haal alles uit je online presentatie met het e-book online presenteren

10+ jaar

PowerPoint specialist

1500+

Tevreden klanten

3.000+

Whitepaper downloads

Een inspirerende bedrijfspresentatie voor SLAM

Presentaties van het allerhoogste niveau

Lukt het je, ondanks onze tips, nog steeds niet om de aandacht van je publiek er bij te houden? Onze PowerPoint Wizards staan voor je klaar! Wij zorgen ervoor dat jij jouw doelstelling weet te behalen met behulp van een inspirerende PowerPoint presentatie. Zowel online als offline. Onze experts weten als geen ander hoe ze de boodschap op een inspirerende manier kunnen overbrengen op het publiek. Of het nu gaat om een bedrijfspresentatie, een pitch of een training. Wij maken de meest inspirerende presentaties voor jouw resultaat.