Dynamische presentatie ROC Aventus - PPT Solutions

Dynamische presentatie ROC Aventus

Template-set, slide-bibliotheek

Het resultaat

Vanuit ROC Aventus bestond de behoefte naar een gebruiksvriendelijke PowerPoint template-set, een bijbehorende slide-bibliotheek en een aantal losse presentaties. Aan ons de vraag om deze te ontwikkelen.

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

Dynamische presentatie ROC Aventus - PPT Solutions

Een gebruiksvriendelijke presentatie...

De uitdaging

De uitdaging betrof vooral dat medewerkers van het ROC vaak veel tijd kwijt waren aan het maken van presentaties. Aan ons de uitdaging om een gebruiksvriendelijke PowerPoint template-set, een bijbehorende slide-bibliotheek en een aantal losse presentaties te maken. 

De aanpak

We zijn begonnen met het vertalen van de huisstijl. Daarna zijn we begonnen aan de template. De lay-out staat hierin vast en men hoeft zich enkel te focussen op het kopiĆ«ren van de inhoud in de gewenste slide-layout. De uitgangspunten zijn: eenvoudig in gebruik, een dynamische uitstraling en een duidelijke boodschap.

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!


Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41


PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl