Corporate presentatie C.H. Robinson - PPT Solutions

Corporate presentatie C.H. Robinson

Inspireren met een corporate presentatie?

Het resultaat

Voor C.H. Robinson hebben wij een indrukwekkende bedrijfs- en salespresentatie ontwikkelt. De presentatie zal gebruikt gaan worden om (potentiële) klanten te laten zien wat het bedrijf voor hen kan betekenen.

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

Corporate PowerPoint - C.H. Robinson

Van saai naar indrukwekkend...

De uitdaging

Aangezien C.H. Robinson een dienstverlener is op het gebied van logistiek en supply chain management, is het natuurlijk van belang dat dit duidelijk terugkomt in de presentatie. De uitdaging was om dit zoveel mogelijk te doen met het aangeleverde materiaal van de organisatie, zodat het merk duidelijk gepositioneerd wordt.

De aanpak

Wanneer je wilt vertellen waar een bedrijf opereert, of in welke werelddelen het zijn producten levert, kun je dit natuurlijk doen door middel van tekst. Een mooiere, én meer visuele manier, is het gebruik van bijvoorbeeld landkaarten. Hierop kun je goed aangeven, hoe bijvoorbeeld routes van A naar B verlopen. 

Corporate presentatie C.H. Robinson - PPT Solutions

"De communicatie met PPT Solutions is altijd heel goed en duidelijk. Mijn relatie (Ferry) denkt met ons mee over onze wensen en verwoord het allemaal eerst heel goed voor hij begint met een project. Over de presentatie zelf, krijgen we tot nu tot alleen maar positieve reacties. Zowel van klanten, als van collega's. Dat is natuurlijk super om te horen. De presentatie is zo gemaakt dat wij het ook zelf per klant/relatie aan kunnen passen – heel makkelijk te gebruiken."

Marianne Myburgh, Marketing en Communicatie Manager Europe, C.H. Robinson B.V.

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!


Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41


PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl