Bedrijfspresentatie TU Delft - PPT Solutions

Bedrijfspresentatie TU Delft

Professioneel en interactief

Het resultaat

In verband met een groot aantal bedrijfsbezoeken in het buitenland, heeft TU Delft ons gevraagd om te ondersteunen bij het ontwikkelen van een professionele PowerPoint presentatie. Het resultaat: een professionele en interactieve presentatie!

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

Bedrijfspresentatie TU Delft - PPT Solutions

Van saai naar interactief...

De uitdaging

Aangezien TU Delft de inhoud van de presentatie al gereed had, hebben wij enkel ondersteuning geboden bij de vormgeving en structuur van de presentatie. Het project is in dit geval aangevraagd door de Valorisatie-afdeling binnen TU Delft. Aan ons de uitdaging om een presentatie te ontwikkelen binnen de huisstijl waarin een water thema is verwerkt.

De aanpak

We hebben allereerst een basisontwerp opgezet in PowerPoint en zijn daarna 1-voor-1 de bestaande slides gaan omzetten en vormgeven. Doordat de doelgroep (en daardoor de informatie behoefte) bij ieder bezoek verschillend zou worden, hebben we ervoor gekozen een interactief startmenu in te bouwen. Hierdoor kan de presentatie in iedere situatie gebruikt worden.

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!


Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41


PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl