Bedrijfspresentatie Pacombi Group - PPT Solutions

Bedrijfspresentatie Pacombi Group

Inzetbaar in meedere settings

Het resultaat

Vanuit Pacombi Group kwam de vraag of wij een bedrijfspresentatie konden maken. De presentatie moest indrukwekkend en professioneel zijn. Daarnaast moest de presentatie in verschillende settings te gebruiken zijn.

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

Bedrijfspresentatie Pacombi Group - PPT Solutions

Professioneel en meervoudig inzetbaar...

De uitdaging

Pacombi Group bestaat uit diverse merken. Het is van belang dat de presentatie voldoet aan de huisstijl-regels. De presentatie moest indrukwekkend en professioneel zijn. Daarnaast moest de presentatie bruikbaar zijn voor kleine en grote groepen. De presentatie moet dus inzetbaar zijn bij verschillende settings. 

De aanpak

De aangeleverde slides zaten vol afbeeldingen en bullet-points. We hebben gekozen voor een eenduidige verhaallijn en structuur, waarin rekening is gehouden met de huisstijl van de Pacombi Group. Tevens hebben we een interactieve agenda ontwikkeld, waardoor je op elk moment een relevant onderwerp kan kiezen.

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!


Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41


PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl