Bedrijfspresentatie NewsMedia- PPT Solutions

Bedrijfspresentatie NewsMedia

Aanpasbaar en in eigen huisstijl

Het resultaat

Vanuit NewsMedia, bekend van onder andere Dumpert en GeenStijl, kwam de vraag of we konden helpen om een bedrijfspresentatie te maken voor verschillende merken.

Resultaat: een professionele en inspirerende presentatie!

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

Bedrijfspresentatie NewsMedia- PPT Solutions

Van rommelig naar eenduidig...

De uitdaging

De uitdaging was het verwerken van vijf merken in één presentatie en tegelijkertijd de gebruikersvriendelijkheid waarborgen. De medewerkers van NewsMedia moeten makkelijk wijzigingen door kunnen voeren. De PowerPoint moest interactief zijn, zodat er tijdens salesgesprekken de juiste informatie getoond kan worden, op basis van de behoefte van de klant.

De aanpak

Voor dit project hebben we allereerst samen met NewsMedia een brainstormsessie gehouden, om te bepalen wat de doelstellingen zijn en welke doelgroep NewsMedia wil aanspreken. Door navigatie knoppen toe te voegen, zoals op een website, is het makkelijk schakelen tijdens een salesgesprek. In het menu kun je kiezen voor de vijf verschillende merken.

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!


Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41


PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl