Header JDE slides

Bedrijfspresentatie JDE

Zo verfrissend als de eerste slok koffie in de ochtend!

Het resultaat

De nieuwe bedrijfspresentatie van Jacobs Douwe Egberts is net zo verfrissend als de eerste slok koffie in de ochtend! Interactieve slides en vloeiende animaties brengen de rijke geschiedenis en het verhaal van JDE tot leven. Elk merk van JDE wordt in eigen stijl gepresenteerd, waardoor deze all-in-one presentatie het verhaal, de koffie en de diverse merken perfect samenbrengt.

Dit wil ik ook!


Logo animatie JDE

De uitdaging

De uitdaging was om de diverse merken van JDE samen te voegen in één samenhangende presentatie. We wilden de unieke vormgeving van elk merk naar voren brengen, terwijl we tegelijkertijd de gezamenlijke waarden van JDE benadrukten. Dit betekende dat we een balans moesten vinden tussen consistentie en individualiteit, zodat elk merk zijn eigen identiteit behield binnen het overkoepelende JDE-verhaal.

Voorbeelden slides👇

Slide overzicht JDE

Van indrukwekkend naar WOW...

"De samenwerking met PPT Solutions verloopt soepel, biedt nieuwe, frisse inzichten en hebben wij als zeer positief ervaren. Door goed te kijken naar de behoeften van de luisteraar in plaats van de presentator, hebben we een eindproduct weten te creëren dat écht impact maakt. Dat, gecombineerd met de verschillende merkbelevingen binnen de presentatie, die elk hun eigen gevoel en kernwaarden goed weten over te brengen, geeft ons de mogelijkheid om onze gesprekken met klanten en partners naar een hoger niveau te tillen!"

Floor Mönch, B2B Marketeer, Jacobs Douwe Egberts

De kosten voor jouw presentatie berekenen?

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl