slides overzicht header

Bedrijfspresentatie Fortuna Sittard

Straalt voetbal uit op elke slide!

Het resultaat

De nieuwe sponsorpresentatie voor Fortuna Sittard straalt voetbal uit op elke slide! Hierbij zorgt de hoge interactiviteit ervoor dat sponsors zich meteen betrokken voelen bij de club. Het resultaat is een presentatie die de rijke historie en toekomstplannen van Fortuna Sittard duidelijk laat zien.

Dit wil ik ook!


logo animatie fortuna sittard

De uitdaging

We wilden zowel de clubwaarden benadrukken als potentiële sponsors overtuigen met mooie visuals en concrete voordelen. Onze presentatie is ontworpen om de rijke geschiedenis van Fortuna Sittard te vieren, terwijl we tegelijkertijd laten zien hoe sponsoring kan bijdragen aan toekomstige successen.

Voorbeelden slides👇

slides overzicht fortuna sittard

Van indrukwekkend naar WOW...

"Een PowerPoint presentatie is na een samenwerkring met PPT Solutions nooit meer hetzelfde. Na de realisatie van de presentatie kan jij je bedrijf op een mooie, flitsende manier presenteren en daardoor een betere indruk achter laten bij relaties. Wij zijn van het begin tot het einde tevreden geweest met het proces en nog altijd ontzettend trots op het eindresultaat!"

Nick Verheijen, Marketing Manager, Fortuna Sittard

De kosten voor jouw presentatie berekenen?

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl