Inspirerende bedrijfspresentatie Brand New Day

Bedrijfspresentatie Brand New Day

Complexe informatie eenvoudig overbrengen

Het resultaat

Brand New Day stelde ons de vraag of wij een inspirerende bedrijfspresentatie konden maken. Het doel was om complexe pensioen informatie eenvoudig en eigentijds over te brengen naar de doelgroep. Met deze presentatie kunnen zij klanten verbazen!

Ik wil ook zo'n presentatie

Dit zegt de klant...

Reinder Busstra van Brand New Day vertelt in de video wat zijn PowerPoint frustratie was en hoe dat is opgelost met de nieuwe presentatie. In de video zie je welke presentaties er werden gebruikt en uiteraard ook het resultaat!
Ik wil ook van mijn frustratie af!


Voorbeelden van slides

Bedrijfspresentatie Brand New Day voorbeeld slides

Complexe informatie simpel uitleggen...

De uitdaging

Vanuit Brand New Day kwam de vraag of we een indrukwekkende bedrijfspresentatie in PowerPoint voor hen konden maken. Een van de uitdagingen was om samen een goede verhaallijn neer te zetten, maar de grootste uitdaging voor dit project was de complexe pensioen informatie die zij willen overbrengen aan de doelgroep.

De aanpak

Met een brainstorm sessie is de content van iedere slide bepaald. Daar vanuit is de structuur bepaald en stond het geraamte voor de presentatie. Onze designers hebben de content omgetoverd tot een indrukwekkende presentatie, waarmee Brand New Day eenvoudig informatie over pensioenen kan uitleggen aan hun doelgroep.

Bedrijfspresentatie Q-park- PPT Solutions

"De presentatie is heel erg gaaf geworden! Het is helemaal in de richtlijnen van onze huisstijl en het is met deze presentatie veel makkelijker om de klant uit te leggen wat onze pensioenen voor hun kunnen betekenen."

Reinder Busstra - marketeer customer experience - Brand New Day

De kosten voor jouw presentatie berekenen?

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl