Bedrijfspresentatie Amsterdam Airport Area - PPT Solutions

Presentatie Amsterdam Airport Area

Indrukwekkende visuele PowerPoint

Het resultaat

Amsterdam Airport Area heeft ons gevraagd een mooi vormgegeven presentatie te ontwikkelen. Het bedrijf geeft veel externe presentaties en gebruikt hiervoor PowerPoint, omdat ze zelf vaak last-minute presentaties willen aanpassen.

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

Bedrijfspresentatie Amsterdam Airport Area - PPT Solutions

Van saai naar indrukwekkend...

De uitdaging

Het bedrijf wil met een algemene presentatie 3 doelgroepen kunnen bedienen. Namelijk potentiële leden, internationale logistieke en aerospace vestigers. Een belangrijk aspect hierbij is dat ze ondersteuning zochten bij het zoeken van goed beeldmateriaal. Tevens is het van belang dat medewerkers zélf de presentatie moeten kunnen onderhouden.

De aanpak

Aangezien de presentatie meerdere doelgroepen moet bedienen, hebben we een interactief startmenu ontwikkeld. Hierin zitten alle onderwerpen die relevant zijn voor de doelgroepen en deze kunnen worden aangeklikt. Ook is er een template-set gebouwd. Dit zorgt ervoor, dat gebruikers zelf eenvoudig afbeeldingen kunnen toevoegen of teksten kunnen aanpassen. 

bedrijfspresentatie-amsterdam-airport-area-ppt-solutions

"Ik heb de samenwerking met Ferry en zijn team met PowerPoint specialisten als heel goed ervaren! Vooraf een goede planning en bij iedere stap werd duidelijk gecommuniceerd hoe en wat. Maar het meest tevreden zijn we toch wel met het resultaat: een hele mooie, originele, functionele en gebruiksvriendelijke presentatie, waar we erg trots op zijn! Verder ben ik persoonlijk altijd fan van ondernemers die in het diepe durven te springen. Ferry heeft die sprong genomen en heeft met zijn bedrijf PPT Solutions een gat in de markt gevonden. Een succesvol product waar ik in de toekomst graag weer gebruik van ga maken!"

Marie-Jeannine Citroen, Marketing manager Amsterdam Airport Area

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!


Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41


PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl