arrow_drop_up arrow_drop_down
Bedrijfspresentatie Achmea - PPT Solutions

Bedrijfspresentatie Achmea

Van complex naar begrijpelijk

Het resultaat

Achmea kwam met de vraag of wij een bedrijfspresentatie in PowerPoint met veel complexe schema's en diagrammen konden ontwikkelen. Het design moest ingericht worden volgens de huisstijlrichtlijnen van Achmea.

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

Bedrijfspresentatie Achmea - PPT Solutions

Complexe informatie begrijpelijk gemaakt...

De uitdaging

De uitdaging was het ontwikkelen van een indrukwekkende PowerPoint presentatie, die interactief te bedienen is. Niet alleen de agenda-slide moest men kunnen aanklikken, maar ook de schema's en de diagrammen. Aan ons de uitdaging deze elementen te implementeren in de PowerPoint presentatie.

De aanpak 

Allereerst zijn we gaan brainstormen over de beeld/tekst verhouding. Wij hebben ervoor gebruik te maken van veel illustraties. Door de interactieve functionaliteiten kan er informatie worden opgeroepen dankzij de aanklikbare knoppen. De complexe informatie is op een begrijpbare manier gevisualiseerd. 

Inspireren met jouw presentatie?

Ja, ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!


Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41


PPT Solutions

Jan Leentvaarlaan 29

3065 DC Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl

Wij gebruiken Cookies