Inspirerende PowerPoint presentatie animatie bibliotheek voor Visser& Smit

Animatie-bibliotheek - Visser & Smit Hanab

Complexe informatie simpel weergeven

Het resultaat

Vanuit Visser & Smit Hanab kwam de vraag of we konden helpen bij het ontwikkelen van een animatie-bibliotheek. Het doel was om complexe informatie op een simpele manier over te brengen. Alle animaties zijn voor 100% in PowerPoint gemaakt.

Ik wil ook zo'n presentatie

Voorbeelden van slides

animatie bibliotheek Visser en Smit

Complexe informatie simpel weergeven

De uitdaging

Één van de uitdagingen bij Visser & Smit Hanab was om complexe informatie op een simpele manier over te brengen, waarbij het heel belangrijk was om de werkwijze goed uit te lichten. Ook het vertalen van het hele proces in PowerPoint aan de hand van foto's was een mooie uitdaging die wij met plezier hebben opgepakt.

De aanpak

Onze designers maakten een presentatie en animatie-bibliotheek met getekende elementen zoals bijvoorbeeld een platform, boot en het hoofdkantoor. Alle elementen zijn eenvoudig te hergebruiken in andere presentaties. Ten slotte is er een visuele overview gemaakt van alle componenten in het proces waarop je kunt inzoomen.

Inspireren met jouw presentatie?

Ja ik ben benieuwd naar de opties!

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl