arrow_drop_up arrow_drop_down

Vacature: Project Manager

Kom jij ons team versterken?

Direct solliciteren!

Onze missie: De meest inspirerende presentaties maken!

Wij maken de meest inspirerende PowerPoint presentaties. Dat mogen we doen voor meer dan 900 bedrijven, van multinationals tot midden- en klein bedrijven en van onderwijsinstellingen tot public speakers. Ons portfolio bestaat onder andere uit de KNVB, NS, GeenStijl en Achmea.In 2009 is PPT Solutions opgericht en op dit moment werken wij met 28 medewerkers. De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid, mede door inzet van marketing en daarom zijn we opzoek naar iemand die ons gaat helpen om nog grotere stappen te maken!

Dit is wat jij gaat doen

Projecten begeleiden

Een project begint zodra we akkoord van de klant hebben. Vervolgens ga je bekijken wanneer het project in onze planning uitkomt en bij welke designer deze opdracht het beste past. Je maakt een concrete planning zodat de klant stapsgewijs ziet wat ze wanneer kunnen verwachten en je controleert gedurende het project de voortgang, bewaakt de deadlines en toetst of de kwaliteit van de slides des ‘PPT Solutions’ zijn. Dit gebeurt meestal telefonisch, maar ook bij ons of bij de klant. Je levert het project op en toetst of de klant enthousiast is.

Direct solliciteren

Verwachtingen overtreffen

Bij PPT Solutions leggen we de lat hoog. We hebben grote ambities en willen klanten vooral écht blij maken en ervoor zorgen dat ze indruk gaan maken met hun presentatie(s). We proberen er daarom alles aan te doen om ervoor te zorgen dat klanten niet alleen tevreden zijn, maar boven verwachting worden geholpen. Ieder project wordt dan ook afgesloten met een enquête om te toetsen of dit daadwerkelijk gelukt is. Tot op heden zijn we erin geslaagd om een gemiddelde te scoren van 8,7 te behalen en daar zijn we natuurlijk trots op! 

Direct solliciteren

Dit ben jij...

Project manager met grafische achtergrond

Bij PPT Solutions werken wij altijd vanuit onze kernwaarden: creatief, specialist, vrienden en doorpakkers. Jij komt ons projectmanagers team (4 FTE) versterken en bent een onmisbare schakel tussen onze accountmanagers, de klant en de designers. Je staat daarmee midden in het productieproces en draagt zorg dat de presentaties boven verwachting worden opgeleverd met als resultaat 100% klanttevredenheid met een mooi resultaat. Je hebt een positieve, oplossingsgerichte instelling met een grafische achtergrond.  

  • Afgeronde MBO of HBO-opleiding.
  • ± 3 jaar werkervaring binnen een creatieve omgeving
  • Planning skills, resultaat gericht en proactief
  • Woonachtig in omgeving Rotterdam
  • Communicatief sterk (mondeling en schriftelijk)
  • Kennis van Timewax is een pré

Dit bieden wij

Vrienden

We hebben een enthousiast team waar je in komt te werken. Een kernwaarde die hoort bij onze organisatie is dat je jezelf kunt zijn.

Activiteiten

In de pauze een rondje lopen of tafeltennisen en op vrijdag om 16:00 uur aan de borrel. Daarnaast gezellige uitjes met het hele team.

Vergoeding

Een passend salaris op basis van leeftijd, opleiding en ervaring en goede secundaire arbeids voorwaarden (o.a. pensioen en reiskosten).

Opleiding

Op het gebied van project management wil je elke dag leren en dat stimuleren wij. Daarnaast is er alle ruimte om jezelf persoonlijk verder te ontwikkelen.

Vrijheid

Je hebt vrijheid om je taken uit te voeren. We werken met een "platte" organisatie en ieder zijn mening doet er toe bij ons.

Verantwoordelijkheid

Je bent verantwoordelijk voor jouw deel van de werkzaamheden. Elke maand kun je aantonen dat je de voor jouw gestelde KPI hebt behaald.

Solliciteren op deze functie?

Ben jij onze nieuwe creatieve, vriendelijke en doorpakkende specialist die voor 100% klanttevredenheid gaat?
 Solliciteer dan direct! Solliciteer dan direct! Klik op onderstaande link en upload je CV en motivatiebrief. Meer informatie nodig? Je kunt ons bellen op 010 307 08 41 en vragen naar Ferry Pereboom

Wij gebruiken Cookies