Zelf inspirerende presentaties maken - Slidebuilder

Indrukwekkende presentaties maken

Al jouw slides beschikbaar in PowerPoint met Slidebuilder

Video Aspect Ratio: 4:1

Indrukwekkende presentaties maken

Al jouw slides beschikbaar in PowerPoint met Slidebuilder

10.000+

Slidebuilder gebruikers

500.000+

Presentaties gemaakt met Slidebuilder

10 jaar
PowerPoint ervaring

PowerPoint presentaties maken is vaak een uitdaging...

Stopwatch

Het kost veel tijd

Slides opmaken kost veel tijd, maar ook het zoeken naar oude slides is een tijdrovende klus.

Badge

Kwaliteit is niet naar wens

Ondanks dat men veel tijd steekt in de presentaties, is de kwaliteit vaak niet optimaal.

Pen en liniaal

Huisstijl wordt niet gevolgd

70% van de presentaties voldoet niet aan de huisstijlrichtlijnen, blijkt uit onderzoek van GFK.

Slider

Niveauverschil is groot

Medewerkers werken zelfstandig aan presentaties en er vindt weinig afstemming plaats.

Academische baret

Geen of beperkte training

79% van de gebruikers kreeg geen of slechts beperkte PowerPoint training.

PowerPoint slide

Distributie slides is beperkt

Medewerker moet actief op zoek naar up-to-date slides in de mail, via een collega of op de server.

Bekijk Slidebuilder in de video

Met Slidebuilder krijgt iedereen binnen PowerPoint direct toegang tot veelgebruikte slides. Laat iedere medewerker eenvoudig indrukwekkende presentaties maken binnen de huisstijl van jouw organisatie. Bekijk de video van het voorbeeld van Bol.com.

Bekijk Slidebuilder in de video

Wat onze klanten zeggen

 "Snelle feedback, servicegericht"

"De communicatie met PPT Solutions verliep uitstekend: snelle feedback, servicegericht, no-nonsense, persoonlijk en informeel. Het proces verliep boven verwachting en er is meer opgeleverd dan gevraagd."

Danny Bok

Sportvisserij Nederland

 "Erg gemakkelijk in gebruik"

"PPT Solutions helpt ons om op een aantrekkelijke en overtuigende manier bij de klant te presenteren! Door de slimme opzet van de templates is het bovendien erg gemakkelijk in gebruik."

Kleis Sorgdrager,

Manpower Group

 "Zwaar onder de indruk"

"We hebben intern heel veel positieve reacties gekregen. Iedereen was zwaar onder de indruk en sales gaf aan dat het hen echt ging helpen! Nogmaals dank voor al het goede werk wat jullie hieraan geleverd hebben ;)"

Slidebuilder

Nord van den Mosselaer,
Vodafone

De voordelen van Slidebuilder op een rij

Indruk maken met Slidebuilder

Indruk maken

Alle presentaties binnen jouw organisatie van hoge kwaliteit? Dat is mogelijk met Slidebuilder. Elke medewerker krijgt toegang tot de plug-in, waarin alleen maar professionele en indrukwekkende slides zichtbaar zijn. Samen met jou bepalen we welke slides, afbeeldingen en iconen er in Slidebuilder komen. Nadat we hebben bepaald welke slides je beschikbaar wilt hebben, zullen onze designers aan de slag gaan met het ontwerp van de content. Als de content klaar is en in Slidebuilder staat, heeft elke medewerker in jouw organisatie toegang tot indrukwekkende slides.

Alles in de huisstijl met Slidebuilder

Alles in PowerPoint

Met slechts 5 knoppen een inspirerende PowerPoint maken: het kan met Slidebuilder. Het doel van Slidebuilder is simpel: we willen organisaties helpen om snel en gemakkelijk inspirerende PowerPoint presentaties te maken, binnen de huisstijl. Dit doen we door alle functionaliteiten onder slechts 5 knoppen te plaatsen, zodat diverse doelgroepen binnen de organisatie er eenvoudig mee kunnen werken. Slidebuilder is direct zichtbaar wanneer je PowerPoint opstart, zodat gebruikers meteen zien welke documenten er beschikbaar zijn.
In de huisstijl met Slidebuilder

In de huisstijl

Wij krijgen vaak te horen dat binnen organisaties de PowerPoint presentaties niet in de huisstijl zijn en dat er van allerlei soorten slides rondslingeren op de server. Met Slidebuilder is dat verleden tijd. Elke slide, icoon of afbeelding kan worden gemaakt door één van onze PowerPoint specialisten (in samenwerking met jou of je collega's). Dit stoppen we vervolgens in Slidebuilder en daarmee kunnen alle medewerkers binnen jouw organisatie aan de slag. Niet alleen de huisstijl zal gehanteerd worden, maar ook de professionaliteit van presentaties zal toenemen. 

Indrukwekkende slides met slidebuilder

Altijd up-to-date

Het kan zijn dat de huisstijl verandert of dat je met een nieuwe stijl van slides wilt werken in de organisatie. Het kost veel tijd en moeite om iedereen op de hoogte te stellen dat er nieuwe PowerPoint slides zijn. Het resultaat? De helft van het bedrijf werkt nog met een oud PowerPoint template, terwijl de andere helft met de nieuwe template werkt. Met Slidebuilder is dat verleden tijd. Zodra er nieuwe slides worden toegevoegd aan de Slidebuilder plug-in, wordt dit in één keer bij het hele bedrijf aangepast. Zo werkt iedereen altijd met de meest up-to-date PowerPoint slides.

Slidebuilder team

24/7 support

In Slidebuilder is een knop geplaatst, die leidt naar de PowerPoint community en cursussen. Kom je er niet uit met je presentatie of heb je extra inspiratie nodig? De community is de plek waar je dat kunt vinden. Als gebruiker van Slidebuilder krijg je toegang tot onze online cursussen. Onze designers zitten klaar om al jouw vragen in de community te beantwoorden. Zij zullen met regelmaat online PowerPoint cursussen opnemen of nieuwe tips & tricks in de kennisbank plaatsen, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van PowerPoint en presenteren.

Indrukwekkende presentatie maken met Slidebuilder?

                                   

Veelgestelde vragen over Slidebuilder

IS SLIDEBUILDER EEN POWERPOINT ADD-IN?

Ja, Slidebuilder is software met aanvullende PowerPoint functionaliteiten. De software is eenvoudig te installeren en verschijnt daarna als een extra tabje in PowerPoint.

WAT ZIJN DE SYSTEEMEISEN VOOR SLIDEBUILDER?

Voor gebruik van Slidebuilder gelden de volgende systeemeisen:

- Microsoft® Windows® 8/10 (32- en 64-bit)
- PowerPoint versies: 2010/2013/2016/2019 en Office 365 (32- en 64-bit)
- Slidebuilder is ook te gebruiken in Citrix-omgevingen

ALS IK MIJN SLIDES MET SLIDEBUILDER MAAK, KUNNEN ANDEREN DIE DAN OOK BEWERKEN ZONDER SLIDEBUILDER?

Ja, dat kan. Slidebuilder roept huisstijl-elementen op (slides, afbeeldingen, iconen etc.) en plaatst deze in je presentatie. Alles is nog steeds 100% PowerPoint, dus ook zonder Slidebuilder zijn de slides aan te passen en/of af te spelen. Ook kan het document uiteraard worden opgeslagen en worden gedeeld met anderen.

IS SLIDEBUILDER TE GEBRUIKEN OP EEN MAC COMPUTER?

Op dit moment is Slidebuilder alleen te gebruiken in Microsoft PowerPoint in een Windows omgeving. Wanneer je Slidebuilder toch op een Mac wilt gebruiken, kun je 'parallel desktop' installeren, zodat je ook een Windows omgeving hebt op je Mac-computer. Ook leveren we voor collega's met een Mac de documenten los mee, zodat ze wel gebruik kunnen maken van de huisstijl-templates.

WAT GEBEURT ER ALS IK DE MET SLIDEBUILDER GEMAAKTE SLIDES INVOEG IN EEN BESTAANDE PRESENTATIE?

Het werkt precies hetzelfde als dat je een slide zou kopiëren uit een andere presentatie. De vormgeving uit Slidebuilder wordt identiek overgenomen in een standaard breedbeeld-formaat (16:9). Wanneer je afwijkende formaten gebruikt (4:3, A4 etc.), houd er dan rekening mee dat deze moeten worden overgezet als je dit wilt aanpassen.

HOE WERKT DE INSTALLATIE VAN SLIDEBUILDER BIJ MEERDERE COLLEGA'S?

Installatie voor meerdere collega's gaat via de systeembeheerder of IT afdeling binnen het bedrijf. Vanuit deze afdeling kan Slidebuilder meestal in één keer op meerdere computers worden geïnstalleerd. Uiteraard helpen we met het geven van advies en het opstellen van een installatie-plan.

                           

Vul het formulier in!

arrow_drop_up arrow_drop_down