Online PowerPoint cursus volgen bij PPT Solutions

Online PowerPoint Cursus volgen?

Verbeter je PowerPoint skills en maak indrukwekkende presentaties

Bekijk het aanbod

10+

uur aan materiaal

50+

PowerPoint video's

1000+

aanmeldingen

3000+

Community leden

Indrukwekkende slides maken

Presentaties maken van hoger niveau. Je publiek zal toekomstige presentaties herinneren.

Aan de slag met animaties

Je leert gebruik te maken van animaties om je boodschap beter over te brengen.

Slimmer & efficiënter werken

Je krijgt tips & tricks tijdens de online PowerPoint training die je kunt gebruiken in praktijk.
Op maat gemaakte PowerPoint presentatie

Slide design

Waar let je op tijdens het ontwerpen van slides? Tips van de expert om impact te maken.

Nieuwste functionaliteiten

Alle nieuwe toepassingen in Office 365 worden uitgelegd zoals Morph, Zoom en 3D.

Een interactief menu maken

Leer hoe je een PowerPoint presentatie afstemt op verschillende doelgroepen via een interactief menu
PowerPoint cursussen van PPT Solutions

Al onze PowerPoint kennis overnemen?

Meer uit jouw PowerPoint presentaties halen? Met al meer dan tien jaar aan ervaring met PowerPoint en presentaties weten wij precies hoe! En het mooie is, deze kennis delen we maar al te graag met jullie. Of het nu gaat over het design van een presentatie, de techniek erachter of hoe je de communicatie naar het publiek het beste kunt aanpakken. Wij zorgen ervoor dat ook jij al onze PowerPoint kennis overneemt. En geloof ons, na onze trainingen maak jij geen oninspirerende PowerPoint presentaties meer.
Onze cursussen
"Je wilt direct aan de slag met PowerPoint!"
Ik heb bij PPT Solutions nu twee PowerPoint cursussen gevolgd. Tijdens de cursussen wordt alles in een razend tempo en vol enthousiasme uitgelegd. De dag erna op het werk wil je er direct mee aan de slag. Maar hoe zat het ook alweer precies? Gelukkig is er dan een nog een community waar je met alle vragen en problemen terecht kunt. Goede cursussen met goede aftersales!
Robert Luttikholt

Robert Luttikholt

Deelnemer cursus "Slides met Impact"

"De cursus is prima voor beginners te doen!"

Ik heb deze cursus als zeer positief ervaren. Het gemak waar deze mee te volgen is en de feedback die je krijgt is erg positief. Wat ook fijn is, is dat als je een vraag hebt dat er snel en adequaat op gereageerd wordt. De uitleg is goed en rustig en het voordeel is dat je een instructiefilmpje ook weer kan terugkijken als je het niet meer weet. Deze cursus zit heel goed in elkaar!

Peter van der Mast

Peter van der Mast

Deelnemer cursus "Boost je PowerPoint"

Volg deze online PowerPoint cursussen

PowerPoint cursus Back to the Basics voor beginners

#1 Back to the Basics

PowerPoint is de populairste tool voor het maken van presentaties. Het is een tool met vele mogelijkheden. Daarom kan het soms een uitdaging zijn om alle functies te ontdekken. Daarom nemen wij je met deze cursus terug naar de basics. Hierin bekijken we alle functies die PowerPoint te bieden heeft én wat je er mee kan doen. Stap voor stap wordt alles uitgelegd aan de hand van video's. Na het volgen van deze cursus kan je meteen aan de slag met PowerPoint!

Cursus niveau: Beginner

PowerPoint cursus Boost je PowerPoint

#2 Boost je PowerPoint

Ken jij alle basics al van PowerPoint, maar wil je slimmer en effectiever werken met deze tool? Dan is deze cursus precies wat je zoekt! In deze online cursus leer je onder andere hoe je makkelijk een template kunt aanpassen, hoe je afbeeldingen, grafieken en tabellen mooi maakt, hoe je video's gebruikt, het gebruik van hyperlinks en hoe je processen duidelijk kan laten zien aan het publiek. Na het volgen van deze cursus weet je alle ins- en outs over PowerPoint en zal je zien dat het werken een stuk sneller gaat!

Cursus niveau: Gemiddeld

PowerPoint cursus Slides met Impact voor gevorderden

#3 Slides met Impact

Wil jij écht indruk op je publiek maken met een PowerPoint? Dan is deze cursus wat voor jou! Deze cursus is namelijk voor de meer gevorderde PowerPoint-gebruiker. Hierin leren wij je onder andere hoe je een indrukwekkende beginslide maakt, zodat je direct met een klapper binnenkomt. Daarnaast vertellen we je hoe je jezelf op een krachtige manier kunt voorstellen, hoe je een strakke slide kunt vormgeven, triggers instelt en ontdek je de functies, zoals Morph, Zoom en 3D-effect. Na het volgen van deze cursus maak jij presentaties met impact én zal je jouw publiek gaan inspireren!

Cursus niveau: Gevorderd

PowerPoint cursus Bedrijfspresentatie maken

#4 Zo maak jij dé bedrijfspresentatie

Wil jij een winnende bedrijfspresentatie leren maken waarmee je impact maakt op je publiek? Na het volgen van deze cursus gaat dat zeker lukken! Tijdens deze cursus laten we je kennis maken met nieuwe technieken die nog weinig worden gebruikt. Sterker nog: té weinig. We gaan namelijk slides opbouwen in scènes en je leert ook te werken met een content document. Tot slot behandelen we elke slide die gebruikt wordt in een bedrijfspresentatie. Wil je deze training volgen, dan raden wij je aan om eerst onze Boost je PowerPoint en Slides met Impact cursus te volgen.

Cursus niveau: Expert

PowerPoint cursus Succesvol presenteren

#5 Succesvol presenteren met PowerPoint

Presenteren is véél meer dan alleen het opmaken van een PowerPoint. Sterker nog, jouw PowerPoint moet ter ondersteuning zijn van het verhaal dat je wil vertellen. Niet ter vervanging. Daarom leren we je in deze cursus hoe je PowerPoint in je voordeel kunt laten werken! We beginnen met een goede voorbereiding. Daarna kijken we naar de opbouw van het verhaal. Tot slot zullen we bezig zijn met de vormgeving en maken we een aantal slides. Na het volgen van deze online cursus geef jij nooit meer saaie presentaties, maar juist succesvolle presentaties die het publiek omver blaast!

PPT Community

Krijg toegang tot onze community!

Wist je dat je bij aankoop van een online PowerPoint cursus toegang krijgt tot onze waardevolle PowerPoint community met maar liefst 3000+ PowerPoint specialisten? Op dit platform komen we samen om elkaar te helpen om nog meer indruk te maken met je presentaties.

  • Verzamelpunt van cursussen, e-books, challenges en webinars
  • Kennisbank met 45 artikelen om je presentatie te verbeteren
  • PowerPoint specialisten direct beschikbaar om je te helpen
  • Het platform is 24/7 beschikbaar voor jou
  • Een plek om elkaar te helpen om mooie presentaties te maken
  • Gave weggeefacties exclusief voor onze communityleden
  • De cursussen die je volgt op de community zijn onbeperkt geldig
  • PowerPoint tips & tricks van de expert

55+ video's

Uitleg video's met informatie die je nodig hebt voor jouw PowerPoint.


Community

Toegang tot de grootste PowerPoint community voor al jouw vragen.


PowerPoint expert

De trainer heeft 10 jaar ervaring met het maken van PowerPoints.

24/7 toegang

De PowerPoint cursus kun je volgen wanneer jij wilt en waar je wilt.


Enkele reacties na het volgen van onze cursussen:

"Ik raad het iedereen aan!"
Ik kan het zeker toepassen op mijn werk en raad iedereen aan om de online PowerPoint cursus te volgen. Ik ken nu zoveel handige tips en trucs in PowerPoint.
Karin Volger - AirFrance-KLM
Karin Volger

AirFrance-KLM

 "Boven alle verwachtingen"

Ik heb beiden cursussen gevolgd en het was boven verwachting! Ik heb dingen ontdekt die veel verder gaan dan gewoon een tekst of plaatje erin plakken en laten bewegen. 
Elzelien Sigmond - Stichting Jeugdteams ZH

Elzelien Sigmond

Stichting Jeugdteams ZH

"Inderdaad echt een Prezi killer"

Na de cursus PowerPoint online voel ik me bijna een PowerPoint ambassadeur en inderdaad een echte Prezi-killer. Het is een leerzame cursus met veel tips & tricks.
Jiska Wemmenhove - Stichting De Zonnebloem
Jiska Wemmenhove

Stichting De Zonnebloem