Video Aspect Ratio: 4:1

Cursus PowerPoint volgen?

Bekijk het aanbod

Training op locatie
Slides met impact maken - PowerPoint training

Slides met impact maken

We leren je de verwachtingen te overtreffen van de klant met jouw PowerPoint presentatie!

Subtiele animaties - PowerPoint training

Subtiele animaties

Subtiele animaties gebruiken om de boodschap beter over te brengen aan het publiek.

Tijd besparen - PowerPoint training

Tijd besparen

Handige tips & tricks om efficiënter en sneller te werken met het programma PowerPoint. 

Nieuwste PowerPoint functies - PowerPoint training

Nieuwste updates

Alles over de laatste versie van PowerPoint en de nieuwste functionaliteiten, zoals Morph en Zoom.

Werken met video's in PowerPoint - PowerPoint training

Werken met video's

Dynamische presentaties maken door gebruik te maken van video op de slide.

Visuele slides maken - PowerPoint training

Visuele slides maken

Eenduidige stijl gebruiken en werken met afbeeldingen en elementen in de presentatie.

Cursus PowerPoint

PowerPoint experts

PPT Solutions is een bedrijf dat zich met 30 medewerkers voor 100% heeft gespecialiseerd in het maken van presentaties. Wij staan al jaren met onze 'poten in de klei' en weten alles van PowerPoint. Onze PowerPoint cursussen zijn gevuld met ervaringen uit de praktijk. Geen theoretische kennis uit het boekje, maar praktische PowerPoint tips waar je direct mee aan de slag kunt. Je gaat je verbazen over de ongekende mogelijkheden dat het programma biedt. Ons doel is om jou een inspirerende presentatie te laten maken na onze PowerPoint workshop! 

Ga direct door naar de trainingen!

Reacties van deelnemers:

"Enorm veel geleerd over PowerPoint"

"Als Grafisch Vormgever was PowerPoint natuurlijk niet nieuw voor me, maar tijdens de PowerPoint cursus bij PPT Solutions heb ik toch enorm veel bij geleerd. En nu aan de slag met het maken van mooie PowerPoint presentaties en slides, want al doende leert men."

Ted Jegen

"Ik voel me PowerPoint ambassadeur"

"Na de training voel ik me bijna een PowerPoint ambassadeur. Wat kan er veel in PowerPoint! Tijdens de PowerPoint cursus hebben we veel praktische handvatten gekregen waar ik ook direct mee aan de slag ben gegaan. Erg leerzaam! En een hele leuke club met mensen!"

Jiska van Wemmenhove

"Er ging een wereld voor me open"

"Er ging een wereld voor me open. Het was een erg leuke, interessante en leerzame PowerPoint cursus, die met veel expertise werd geleid. Veel van hetgeen ik geleerd heb tijdens de workshop was meteen toepasbaar in de praktijk. Kortom erg blij dat ik de workshop heb gevolgd."

Rob Verberne

PowerPoint cursus voor professionele presentaties

Boost je PowerPoint - Efficiënter werken met PowerPoint!

Boost je PowerPoint

Voor diegene die zijn PowerPoint skills naar een hoger niveau wil tillen. We leren je professionele en dynamische presentaties te maken.


Niveau: Gemiddeld


Wij komen naar jou toe of doen dit online.

€250 p/p (vanaf 6 personen)

Slides met Impact

Alleen voor de échte experts! De 3.0 cursus is bedoeld voor gevorderden. Na de training maak je presentaties met de WOW-factor!


Niveau: Gevorderd

Wij komen naar jou toe of doen dit online.

€250 p/p (vanaf 6 personen)

Incompany maatwerk training

Vanaf minimaal 6, tot maximaal 10 personen. Vanwege COVID-19 geven wij momenteel alle incompany trainingen online via Teams of Zoom.


Niveau: Te bespreken

Wij komen naar jou toe of doen dit online.

€250 p/p (vanaf 6 personen)

Download de trainingsgids!

Meer weten over presentatie- en PowerPoint trainingen? Download dan nu de trainingsgids met  informatie over de Boost je PowerPoint cursus (2.0), Slides met Impact cursus (3.0) en de incompany training. Daarnaast vind je alle praktische informatie terug in deze gids.

No opt-in form has been selected

"De training was zeer georganiseerd"

"Als ervaren gebruiker van PowerPoint was ik wel benieuwd naar wat ik zou bijleren. De cursus PowerPoint was zeer georganiseerd (locatie, eten, drinken en natuurlijk de oefeningen). Het was erg leerzaam en genoeg ruimte voor vragen stellen en ervaringen uitwisselen met andere deelnemers. Ga zo door met de Workshops en trainingen!"

Cursus PowerPoint

Pieter van Galen

"Alle doelstellingen zijn behaald"

"De dienstverlening van PPT Solutions helpt onze sales-force om nog beter om op een aantrekkelijke en overtuigende manier bij de klant te presenteren! Door de slimme opzet van de template is hij bovendien, ook zonder uitgebreide PowerPoint kennis, gemakkelijk in gebruik. Alle doelstellingen zijn door PPT Solutions meer dan behaald!"

Cursus PowerPoint

Kleis Sorgdrager

"Ik raad het iedereen aan"

De PowerPoint cursus heeft mij veel geleerd over PowerPoint, zeker door de interactieve onderdelen. Fijn dat men vooraf vraagt welke versies er gebruikt worden en in welke taal. Ik kan het zeker toepassen op mijn werk en raad het een ieder aan die ook nu al veel met PowerPoint werkt maar nog meer handige tips en trucs wil bijleren."

Cursus PowerPoint

Karin Volger

                   

Veel gestelde vragen over onze PowerPoint Cursussen

Wat heb ik nodig tijdens de training?

Je hebt een Windowslaptop met minimaal PowerPoint 2010. Tevens kun je een Mac gebruiken met de laatste update van Office 365 en een muis.

Kan ik met een Mac aan de training deelnemen?

Je kunt deelnemen met een Mac als je de laatste update van Office 365 hebt uitgevoerd. Sommige functies vind je op Mac met een andere naam of op een andere plek terug in PowerPoint.

Waar wordt de cursus gegeven?

De cursussen vinden plaats in een professionele trainingsruimte bij ons kantoor in Rotterdam. Een incompany cursus zal vanwege COVID-19 tijdelijk online worden gegeven, bijvoorbeeld via Teams.

Hoelaat begint de cursus?

De cursus begint half 3 en duurt +/- 5 uur. Het is niet nodig om zelf avondeten mee te nemen. We zullen om 5 uur gezamenlijk dineren. Dit wordt geheel door ons verzorgd.
Bij een incompany cursus bepalen we de tijden samen met jou.

Wat voor kennis heb ik nodig?

Wanneer je beschikt over de basiskennis van PowerPoint dan zul je deze cursus Boost je PowerPoint goed kunnen volgen. Voor de cursus Slides met impact is het aan te raden om eerst Boost je PowerPoint te volgen. Bij een incompany cursus bepalen we samen het niveau en de inhoud van de training.

Indrukwekkende presentaties leren maken in PowerPoint?

Schrijf je in voor een training!

Indrukwekkende presentaties leren maken?

Schrijf je in!