Bedrijfspresentatie laten maken door PPT Solutions

Bedrijfspresentatie laten maken?

Overtuig je doelgroep met een inspirerende PowerPoint presentatie!

Bedrijfspresentatie laten maken - Win met jouw bedrijfspresentatie

Win met jouw bedrijf

Dé ultieme kans om je bedrijf te presenteren en het vertrouwen van (potentiële) klanten te winnen. 
Bedrijfspresentatie laten maken - Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

Een PowerPoint presentatie ingericht op het behalen van jouw doelstellingen. Geheel op maat.
Bedrijfspresentatie laten maken - Alles in huisstijl

PowerPoint in huisstijl

Presentatie volledig conform de huisstijl van jouw organisatie. Laat elke medewerker in huisstijl werken.
Bedrijfspresentatie laten maken - Professioneel ontwerp

Professioneel ontwerp

Een effectieve bedrijfspresentatie laten maken door PowerPoint specialisten met 10+ jaar ervaring. 
Bedrijfspresentatie laten maken - Inspireer jouw publiek

Inspireer jouw publiek

Overtuig en inspireer jouw publiek! Een bedrijfspresentatie laten maken waar je écht indruk mee maakt. 
Bedrijfpresentatie laten maken - 100 in PowerPoint

100% in PowerPoint

Presentatie met impact laten maken die volledig is ontwikkeld in standaard Microsoft PowerPoint.

Wat is een bedrijfspresentatie?

Dit wil ik!
Overtuigen - Bedrijfspresentatie laten maken

Overtuig je publiek

Wanneer je als bedrijf bij een potentiële klant wordt uitgenodigd voor een kennismaking, is dit natuurlijk dé ultieme kans om je bedrijf te presenteren en hiermee het vertrouwen te winnen. Een goede eerste indruk gaat het verschil maken. Je bedrijfspresentatie laten maken door een gespecialiseerd bedrijf gaat je daarbij helpen. Het maken van een doelgerichte PowerPoint presentatie waarmee je (potentiële) stakeholders écht overtuigd is nou eenmaal een complexe en tijdrovende klus. Haal het maximale resultaat uit jouw verhaal met een indrukwekkende PowerPoint presentatie en overtuig je publiek! 

Bedrijfspresentatie laten maken

Interactieve bedrijfspresentatie laten maken

Inspelen op behoefte

Je kent ze wel. Presentatoren die ellendig veel irrelevante slides maken, ze volstoppen met teksten en de informatie alleen maar zenden. Terwijl de informatiebehoefte kan verschillen per toehoorder in je publiek. Door een interactieve bedrijfspresentatie in PowerPoint te laten maken, zorg je ervoor dat jouw verhaal altijd relevant is. Slides kun je namelijk per doelgroep afstemmen, zodat je informatie kunt laten zien die voor de toehoorder écht relevant is. Met een interactieve zakelijke PowerPoint presentatie schakel je makkelijk tussen informatie en kan je een dialoog aangaan, zodat je écht impact kunt maken met jouw presentatie.

PowerPoint presentatie laten maken


Indruk maken - Bedrijfspresentatie laten maken

Indruk maken met PowerPoint

Een unieke ervaring creëren bij stakeholders? Zorg voor de WOW-factor met een inspirerende PowerPoint presentatie. Bedrijven spenderen fortuinen aan branding, websites, sociale media en reclames, maar ondertussen wordt de 10 jaar oude corporate PowerPoint gebruikt, die ooit een keer is gemaakt door een Marketingmedewerker die daar eigenlijk geen tijd voor had. Zonde, dat is niet wat je wilt. Wat je wel wilt is een onvergetelijke eerste indruk maken bij stakeholders door een moderne, inspirerende en in de huisstijl gegoten presentatie te laten maken, waarmee je het vertrouwen wint. Wil jij ook een PowerPoint laten maken? Wij staan voor je klaar!

Bedrijfspresentatie laten maken


Huisstijl - Bedrijfspresentatie laten maken

Presentatie in de huisstijl

Medewerkers die zich niet aan de huisstijl houden. Dat is één van de grootste ergernissen van een Marketing en Communicatie afdeling. Rond slingerende PowerPoint presentaties op de server en de meest creatieve medewerkers van het bedrijf die ook nog eens een "eigen" PowerPoint versie maken en gebruiken. Herkenbaar? Wij maken bedrijfspresentaties altijd op basis van een professionele template-set volledig conform huisstijlregels. Zo kun je medewerkers in de toekomst gemakkelijk zelf een PowerPoint presentatie laten maken.

PowerPoint presentatie laten maken


PowerPoint plug-in - Bedrijfspresentatie laten maken

Presentatie laten maken, en dan?

Het laten maken van een inspirerende bedrijfspresentatie is pas de eerste stap naar écht impact maken, want hoe zorg je er voor dat elke medewerker binnen jouw organisatie de bedrijfspresentatie ook daadwerkelijk gaat gebruiken zoals bedoeld? En hoe voorkom je dat collega’s niet een eigen versie van de presentatie maken? Wanneer je wilt dat collega’s niet zelf in de presentatie gaan knutselen en inconsistente verhalen gaan communiceren, dan is het belangrijk de presentatie laagdrempelig en up-to-date aan te bieden. Daarom wordt de presentatie direct binnen PowerPoint aangeboden met de PowerPoint plug-in Slidebuilder.

Meer over Slidebuilder


Kosten - Bedrijfspresentatie laten maken

Kosten van een bedrijfspresentatie

Wat kost een bedrijfspresentatie eigenlijk? Als je zelf een bedrijfspresentatie wilt maken kost je dat waarschijnlijk heel veel tijd. Tijd die jij goed kan gebruiken voor andere zaken. Een PowerPoint presentatie laten maken bespaart je enorm veel moeite. De kosten van een bedrijfspresentatie zijn gebaseerd op onder andere factoren zoals aantal slides, complexiteit en interactiviteit. We bieden ondersteuning bij het verhaal en de vormgeving van je presentatie. Wij hebben 1500+ bedrijven mogen helpen bij het maken van een professionele PowerPoint presentatie. Wil jij weten wat een bedrijfspresentatie precies kost?

Kosten presentatie berekenen


Voorbeelden van bedrijfspresentaties in PowerPoint

Veelgestelde vragen over een bedrijfspresentatie

Wat is een bedrijfspresentatie?

Een bedrijfspresentatie heeft als doel om jouw bedrijf te introduceren bij het publiek of toehoorder. De presentatie biedt altijd ondersteuning aan het verhaal en is geen verkooppresentatie. Uiteraard wordt er informatie gedeeld over het bedrijf en haar diensten en producten, maar het gaat er vooral om dat de toehoorder een goed beeld krijgt van het bedrijf.

Hoe presenteer ik mijn bedrijf?

Het effectief presenteren van je bedrijf vereist een doordachte aanpak. Hierbij horen bijvoorbeeld het identificeren van je publiek en het voorbereiden van een boeiende verhaallijn. Ook is het belangrijk dat je zelfverzekerd bent en dat je je publiek betrekt bij het verhaal. Wil je graag jouw presentatie skills verbeteren? Kijk dan hier voor ons aanbod van PowerPointtrainingen.

Wat kost een professionele bedrijfspresentatie?

De kosten voor een bedrijfspresentatie zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit, de lengte en het gewenste ontwerp. Heb je een bestaande bedrijfspresentatie maar wil je deze mooier laten maken? Wij bieden bedrijfspresentaties op maat aan. Vul ons formulier in op de website voor een gratis en vrijblijvende kostenindicatie.

Zijn er voorbeelden van een bedrijfspresentatie?

We hebben de afgelopen jaren heel veel bedrijfspresentatie voor mooie klanten mogen maken, zoals voor de NS, Samsung, Eredivisie, SlamFM, VanGelder, Coram en nog veel meer. Klik in het menu op portfolio om al onze projecten te zien.

Hoe ziet een bedrijfspresentatie eruit?

Een introductie, een marktanalyse en een toekomstig stappenplan zijn een aantal belangrijke onderdelen voor een bedrijfspresentatie. Om je bedrijfspresentatie meer aan te kleden, is het goed om gebruik te maken van visuals zoals afbeeldingen, grafieken en bullet points. Eindig vervolgens altijd met een conclusie of call-to-action slide.

Wat klanten zeggen over PPT Solutions

Positieve reacties van klanten en collega's

De communicatie met PPT Solutions is altijd heel goed en duidelijk. Mijn relatie (Ferry) denkt met ons mee over onze wensen en verwoord het allemaal eerst heel goed voor hij begint met een project, zodat alle verwachtingen duidelijk zijn aan beide kanten. Er wordt gewerkt met een duidelijk plan van aanpak en ik ben altijd op de hoogte van de vorderingen.


Over de salespresentatie zelf, krijgen we tot nu toe alleen maar positieve reacties. Zowel van klanten, als van collega's. Dat is natuurlijk super om te horen. De presentatie is zo gemaakt dat wij het ook zelf per klant/relatie kunnen aanpassen – heel makkelijk te gebruiken (voor de meeste mensen). Salespresentatie laten maken door echte PowerPoint experts? Dan ben je aan het juiste adres bij PPT Solutions!

Bedrijfspresentatie laten maken - ch robinson

Marianne Myburgh

Marketing en Communicatie Manager Europe

C.H. Robinson Europe B.V.

Onze bedrijfspresentatie staat als een huis

Voor een grote aanbesteding waarin we ons bedrijf en product moesten voorstellen, zochten wij hulp om onze bedrijfspresentatie in PowerPoint eruit te laten springen. Het tijdsbestek was relatief kort (6 weken), maar desondanks heeft PPT Solutions prachtig werk geleverd!


In korte tijd hebben ze begrepen wat we zochten en dit vertaald naar een fantastische salespresentatie. Wat opviel is dat Ferry en zijn team niet schrikken van een deadline. De informatie werd van onze kant in delen aangeleverd, maar dit vormde geen probleem voor PPT Solutions. Er werd door het team meegedacht en daarbovenop werden ook suggesties gedaan om zaken anders te doen. Onze bedrijfspresentatie stond door de sprankelende presentatie als een huis en heeft een belangrijke rol gespeeld in de gunning van het project.

Bedrijfspresentatie laten maken - Olympus Nederland

Niek Beukema

Field Product Manager Surgical

Olympus Nederland

Zij gingen je voor

Onze klanten - Bedrijfspresentatie laten maken

Win met jouw bedrijfspresentatie🏆

Neem contact met ons op!

  • Binnen 24 uur reactie
  • Geheel vrijblijvend
  • Advies van een specialist


Bedrijfspresentatie laten maken door PPT Solutions

Bedrijfspresentatie laten maken?

Overtuig je doelgroep!

Offerte aanvragen
Bedrijfspresentatie laten maken - Win met jouw bedrijfspresentatie

Win met jouw bedrijf

Dé ultieme kans om je bedrijf te presenteren en het vertrouwen van (potentiële) klanten te winnen. 
Bedrijfspresentatie laten maken - Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

Een zakelijke PowerPoint ingericht op het behalen van jouw doelstellingen. Geheel op maat.
Bedrijfspresentatie laten maken - Alles in huisstijl

Alles in huisstijl

Presentaties volledig conform de huisstijl van jouw organisatie. Laat elke medewerker in huisstijl werken.

Wat is een bedrijfspresentatie?

Overtuigen - Bedrijfspresentatie laten maken

Overtuig je publiek

Wanneer je als bedrijf bij een potentiële klant wordt uitgenodigd voor een gesprek, is dit natuurlijk dé ultieme kans om je bedrijf te presenteren en hiermee het vertrouwen te winnen. Een goede eerste indruk maakt het verschil! Met een indrukwekkende salespresentatie weet je jouw publiek te overtuigen!
Interactieve bedrijfspresentatie laten maken

Inspelen op behoefte

Door een interactieve bedrijfspresentatie in PowerPoint te laten maken, zorg je ervoor dat jouw verhaal altijd relevant is. Slides kun je namelijk per doelgroep afstemmen, zodat je informatie kunt laten zien die voor de toehoorder écht relevant is. Met een interactieve zakelijke PowerPoint presentatie schakel je makkelijk tussen informatie en kan je een dialoog aangaan, zodat je écht impact kunt maken met jouw presentatie.
PowerPoint plug-in - Bedrijfspresentatie laten maken

Presentatie laten maken, en dan?

Hoe zorg je er voor dat elke medewerker binnen jouw organisatie de bedrijfspresentatie ook daadwerkelijk gaat gebruiken zoals bedoeld? Wanneer je wilt dat collega’s niet zelf in de presentatie gaan knutselen en inconsistente verhalen gaan communiceren, dan is het belangrijk de presentatie laagdrempelig en up-to-date aan te bieden. Daarom wordt de presentatie direct binnen PowerPoint aangeboden met de PowerPoint plug-in Slidebuilder.

Wat klanten zeggen

Onze bedrijfspresentatie staat als een huis
Voor een grote aanbesteding waarin we ons bedrijf en product moesten voorstellen, zochten wij hulp om onze bedrijfspresentatie in PowerPoint eruit te laten springen. Het tijdsbestek was relatief kort (6 weken), maar desondanks heeft PPT Solutions prachtig werk geleverd! In korte tijd hebben ze begrepen wat we zochten en dit vertaald naar een fantastische salespresentatie.
Bedrijfspresentatie laten maken - Olympus Nederland

Niek Beukema

Field Product Manager Surgical

Olympus Nederland

Win met jouw bedrijfspresentatie!🏆

Vraag een offerte aan