arrow_drop_up arrow_drop_down

Stappenplan voor een professionele presentatie

  • Impact maken met jouw presentatie
  • Handvat voor een doelgerichte PowerPoint
  • Afgestemd op de doelgroep
  • Vertrouwen winnen van de potentiĆ«le klant
  • Tijd besparen met het maken van presenstaties
  • Doelstellingen behalen!
50%
Gratis download (PDF)

De meest inspirerende PowerPoint presentaties


Meestal besteden bedrijven heel veel geld aan marketing (zowel online als offline) en willen ze indruk maken op de doelgroep, zodat zij een product of dienst van hen afnemen. 

Wat wij vaak zien is dat als eenmaal de eerste afspraak met de potentiƫle er is, dat de presentatie niet op orde is en niet op het niveau van de overige marketinguitingen. We weten allemaal hoe belangrijk een eerste indruk is en daar willen wij graag mee helpen!

Mijn naam is Ferry Pereboom. Ik ben medeoprichter van PPT Solutions. Wij hebben de missie om de meest inspirerende PowerPoint presentaties te maken. Dat hebben we al voor meer dan 1500 bedrijven mogen doen, zowel MKB als multinational. Enkele bedrijven waar we voor hebben gewerkt zijn: KNVB, NS, Q-Park, AB Vakwerk en Eosta.

Met deze handleiding heb je een 10 stappenplan die wij zelf ook gebruiken bij het maken van presentaties voor klanten. Ik hoop dat je hier zelf een indrukwekkende presentatie mee kunt gaan maken!

5000+

Downloads van het white paper

1500+

Klanten in ons portfolio

9+

Jaren PowerPoint ervaring

Handleiding voor een professionele presentatie

Met deze handleiding maak jij in 10 stappen een doelgerichte presentatie. Het boek bevat drie hoofdstukken die gaan over: de content, techniek en het vormgeven van de presentatie. 

50%
Download GRATIS (PDF)
Wij gebruiken Cookies