arrow_drop_up arrow_drop_down

Stef Fischer

Life Quote:

“Challenges are what make life interesting, overcoming them is what makes life meaningful”

Hoe ben je bij PPT Solutions terecht gekomen en wat zijn je huidige werkzaamheden?

Na jarenlang in de ICT branche te hebben gewerkt wilde ik iets anders, iets wat ik écht leuk vind en waar ik nieuwe energie uit kan halen. Via een externe ben ik in contact gekomen met PPT Solutions, waar ik bij het horen van de business van PPT nog wel mijn twijfels had, want tja, PowerPoint.. Gelukkig ben ik het gesprek aangegaan, zijn mijn twijfels omgeslagen in een berg enthousiasme en voel ik mij vanaf de eerste dag helemaal op mijn plek. Ik ben verantwoordelijk voor het commercieel traject bij met name nieuwe klanten en vertaal wens en behoefte tot uiteindelijke uitvoer door onze designers.


Wat zijn jouw beste eigenschappen?

Ik bijt me graag ergens in vast en laat pas los als het doel bereikt is, dat kan van alles zijn! Ik leg de lat hoog, zowel voor mijzelf als voor anderen. Stilstand is achteruitgang en dus blijf ik zoeken naar mogelijkheden tot verbetering en efficiëntie, goed toch!


Wat vind je zo leuk aan PPT Solutions?

De energie, gedrevenheid en de teamspirit! We zijn een jong bedrijf, zowel in absolute jaren als de gemiddelde leeftijd van onze medewerkers, en dat merk je! Iedereen werkt vol passie en energie aan het supergave product wat wij leveren. Onze designers zijn de Messi’s van het PowerPoint, ware tovenaars! Tegelijkertijd helpt iedereen mee aan de groei en kwaliteit van het bedrijf door mee te denken hoe we kunnen blijven verbeteren, Raving Employees is daar een gaaf voorbeeld van.


Waar ben je het meest trots op?

Dat iedereen bereid is de schouders eronder te zetten als er een uitdaging op ons pad komt, en dat komt nogal eens voor! Wij gaan ze graag aan, en elke keer weer weten we een uitdaging samen tot een succes te maken, schitterend!


Hoe ziet de toekomst eruit voor PPT Solutions?

Goed! Onze organisatie is groeiende in meerdere opzichten, en ik zie deze trend de komende jaren doorzetten. Zonder teveel in detail te treden zie ik PPT Solutions in zowel de breedte als de diepte groeien en verder professionaliseren.

Wij gebruiken Cookies