arrow_drop_up arrow_drop_down

Stagiair Designer Gezocht

Eat. Learn. Design. Repeat.

Lees de vacature!

Onze missie: de meest inspirerende presentaties maken!

Wij maken de meest inspirerende PowerPoint presentaties. Dat mogen we doen voor meer dan 900 bedrijven, van multinationals tot midden- en klein bedrijven en van onderwijsinstellingen tot public speakers. Ons portfolio bestaat onder andere uit de KNVB, NS, GeenStijl en Slam! In 2009 is PPT Solutions opgericht en op dit moment werken wij met 30 medewerkers. De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid, mede door de kwaliteit van onze designers. We zoeken daarom iemand die ons daar in kan ondersteunen!

Dit is wat jij gaat doen:

Grafische skills ontwikkelen

Als Stagiair bij PPT Solutions krijg je de kans om jouw grafische skills te ontwikkelen. Je gaat 40 uur per week aan de slag met het programma PowerPoint. Je zal verbaast zijn wat er allemaal kan met het programma. Met behulp van een stageplan en professionele begeleiding van ervaren designers zal jij elke week stappen maken in jouw ontwikkeling. Na jouw stageperiode ben je een PowerPoint expert en blaas je studenten en docenten omver met indrukwekkende presentaties! Leer jouw grafische (PowerPoint) skills ontwikkelen.

Werken voor klanten

Na jouw inwerkprogramma ga je de designers ondersteunen met projecten voor klanten. Onze klanten bestaan uit grote en kleine bedrijven, uit zowel binnen- als buitenland. Zo werken wij al samen met gerenommeerde bedrijven als NS, KNVB, Thuisbezorgd, Vodafone en SLAMFM!. Tijdens je stage krijg jij de kans om mee te werken aan projecten voor onze opdrachtgevers. Zo leer je om te werken in verschillende huisstijlen en om te gaan met verschillende wensen van nationale en internationale klanten. Je gaat werken voor hele diverse bedrijven!

Persoonlijke groei

Een van onze kernwaarden is Vrienden. Dat betekent dat je bij ons jezelf kunt zijn en dat we aandacht besteden aan persoonlijke groei. Met behulp van een stageplan zal een ervaren designer je begeleiden. We hebben een jong team, waar ieders mening er toe doet en dat geldt dus ook voor jou. Een aantal van onze designers zijn begonnen als stagiair, dus als de stage voor jou en ons bevalt dan kan dat misschien wel leiden tot een toekomstige werkplek. 
Wij besteden aandacht aan persoonlijke groei en helpen jou daar graag mee!

Direct solliciteren

Dit ben jij

Een design student die zichzelf wil ontwikkelen

Jij bent een creatieve duizendpoot die in elke designopdracht (groot of klein) een uitdaging ziet. Je bent gedreven om altijd het beste uit jezelf te halen en dit zien wij ook terug in je designs. Elke dag ben jij bereid om je collega’s te hulp te schieten en je wilt graag werken voor nationale en internationale klanten met verschillende uitdagingen. Creatief, design en doorzetten zijn woorden die bij jou passen!

  • Student in het derde of vierde jaar van een grafische opleiding.
  • Een doorzetter die het maximale uit zichzelf haalt.
  • Leergierig: je wilt alles weten over design en PowerPoint!
  • Iemand die het liefst de hele dag met vormgeven bezig is.
  • Je kunt zelfstandig werken.
  • Je woont in Rotterdam of omgeving.

Dit zeggen stagiaires over PPT Solutions

"Ik heb een superleuke tijd gehad bij PPT Solutions. Ik wist niet dat ik zoveel design kon toepassen in PowerPoint. Door het leuke team voelde ik me direct op me gemak. Naast het werken met klanten vond ik het erg leuk om in het team te werken."

Wendy Varela

"Ik heb heel veel projecten mogen doen. Zowel voor klanten als interne marketingactiviteiten. De diverse werkzaamheden bevielen erg goed, waardoor ik me heb kunnen ontwikkelen. De vrijdagmiddag borrels waren een goede afsluiting van de week!"

Victor Hurks

Dit bieden wij

Vrienden

We hebben een enthousiast team waar je in komt te werken. Een kernwaarde die hoort bij onze organisatie is dat je jezelf kunt zijn.

Activiteiten

In de pauze een rondje lopen of tafeltennisen en op vrijdag om 16:00 uur aan de borrel. Daarnaast gezellige uitjes met het hele team.

Vergoeding

Een marktconforme stagevergoeding van €250 netto per maand. Ben je ook nog jarig in je stage tijd, dan krijg je nog een extra cadeau:)

Opleiding

Je ontwikkelt je grafische skills en wordt begeleid door ervaren designers. Daarnaast is er alle ruimte om jezelf persoonlijk verder te onwikkelen.

Vrijheid

Je hebt vrijheid om je taken uit te voeren. We werken in een "platte" organisatie en ieder zijn mening doet er toe bij ons.

Verantwoordelijkheid

Je helpt onze designers bij het ontwikkelen van professionele PowerPoint presentaties voor zowel multinationals als startups. 

Stage lopen bij PPT Solutions?

Ben jij gemotiveerd om je grafische en PowerPoint skills te ontwikkelen? Barst je van de creativiteit en kun je niet wachten om voor onze klanten aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct! Stuur je CV met motivatiebrief en portfolio naar naomi@pptsolutions.nl
Meer informatie nodig? Je kunt ons bellen op 010 307 08 41. 

Wij gebruiken Cookies