arrow_drop_up arrow_drop_down
Slidebuilder voor Thuisbezorgd - PPT Solutions

Slidebuilder voor Thuisbezorgd

Eenvoudig en snel mooie presentaties maken

Het resultaat

Voor Thuisbezorgd hebben wij templates ontwikkeld in de huisstijl. Het doel is dat medewerkers zelf eenvoudig en snel mooie presentaties kunnen maken. De tool Slidebuilder maakt het daarna mogelijk om slides, afbeeldingen en iconen snel toegankelijk te maken, direct binnen PowerPoint.

Voorbeelden van slides

Slidebuilder voor Thuisbezorgd - PPT Solutions

Snel en eenvoudig mooie presentaties maken

De uitdaging

Het maken van PowerPoint presentaties is bij bedrijven vaak een uitdaging. Het kost veel tijd, de kwaliteit van de slides is niet optimaal en de huisstijl wordt maar beperkt aangehouden. Ook is er vanuit de organisatie vrijwel geen controle op wat er intern door collega's gebruikt wordt. 

De aanpak

De oplossing hiervoor is Slidebuilder. Dit is een PowerPoint plugin waarmee de ontwikkelde templates, slides, afbeeldingen en huisstijl-iconen direct binnen PowerPoint beschikbaar worden. Zodra een medewerker PowerPoint opstart, krijgt diegene een extra tab in het lint waar ze alle documenten eenvoudig kunnen invoegen. 

Slidebuilder voor Thuisbezorgd - PPT Solutions

De communicatie met PPT Solutions tijdens de ontwikkeling van ons salesdeck was to the point, duidelijk en zeer prettig. Het bleek een omvangrijke opdracht met een flink wensenpakket van onze kant. Veel graphics en design welke 100% in overeenstemming moesten zijn met onze huisstijl. Daarbij moet een groot deel van de data continue aanpasbaar zijn. PPT Solutions is gedurende dit tijdrovende proces zeer flexibel en oplossingsgericht geweest.

Olaf in het Veld, Lead Sales, Take Away

De hele organisatie mooie presentaties laten maken?

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions
Jan Leentvaarlaan 29
3065 DC Rotterdam

info@pptsolutions.nl

Wij gebruiken Cookies