arrow_drop_up arrow_drop_down

Silvana Salamur

Life Quote:

"Dear universe, I'm totally open for some awesome coming my way"

Wie is Silvana Salamur?

Hello, ik ben Silvana. Geboren en getogen Krimpenaar uit 1992. Naast designer bij PPT Solutions, ben ik een echt familie-mens, ik breng dan ook veel tijd door met mijn vriend, familie en vrienden. Maar soms heb je ook een leave-me-alone-! momentje nodig en dan vind ik het heerlijk om yoga te doen, schilderen of gewoon lekker creatief bezig te zijn. Verder houd ik van verre reizen maken, het liefst waar ik de zee kan zien/horen/voelen. Mijn hartje gaat al sneller kloppen als ik de kans krijg om een surfplank te huren. Oh ja… hier nog eentje, ook zo verslaafd aan series. “Nog één episode!” (… drie uur verder…)


Hoe ben je bij PPT Solutions terecht gekomen en wat zijn je huidige werkzaamheden?

Via een vacature: "een grafisch designer nodig voor PowerPoint". Het eerste wat ik dacht, “PowerPoint ?”. Dat maakte mij uiteindelijk wel heel erg nieuwsgierig en was ik erg benieuwd naar een portfolio, wat was ik verbaasd! Nooit gedacht dat het er zo leuk en mooi uit kon zien. Ik besloot dan ook meteen te reageren op de vacature en het is gelukt hoor, nu zit ik hier als PowerPoint designer.


Wat zijn jouw beste eigenschappen?

Ik ben erg ambitieus, ik probeer altijd mijn talenten optimaal te benutten en wil het beste eruit halen, wat soms een valkuil kan zijn, want in mijn ogen kan het altijd nóg mooier en nóg beter!

 

Wat vind je zo leuk aan PPT Solutions?

Al kom ik net kijken, dat moment toen ik hier binnenstapte dacht ik “zo wat een fijne sfeer, erg leuk om te zien hoe iedereen met elkaar omgaat”. En deze combinatie met het designen, vind ik heel erg belangrijk om gemotiveerd en geïnspireerd te blijven.

 

Waar ben je het meest trots op?

Ik kan nou wel toegeven dat ik erg trots ben, dat ik deze kans heb gepakt door het onbekende op te zoeken, wat ik uiteindelijk erg leuk vind en mezelf nog verder kan ontwikkelen. 


Hoe ziet de toekomst eruit voor PPT Solutions?

Niet alleen dé PowerPoint specialist van Nederland, maar internationaal zou helemaal mooi zijn! En iedereen lekker verbazen en uitsloven, “Ja, dat hebben wij gemaakt met PowerPoint!”.

Wij gebruiken Cookies