arrow_drop_up arrow_drop_down

Vacature: Sales Support

Kom jij ons team versterken?

Direct solliciteren!

Onze missie: De meest inspirerende presentaties maken!

In 2009 opgericht en inmiddels met een team van 30  collega’s werkend aan onze gezamenlijke missie. Wij doen dit voor zowel midden- en kleinbedrijven als grote multinationals. Bekende namen waar wij mee samenwerken zijn o.a. KNVB, Thuisbezorgd en radiostation SLAM! De afgelopen jaren zijn wij, mede door de resultaten van ons enthousiaste salesteam, hard gegroeid. Zó hard, dat wij deze zomer gaan verhuizen naar een groter en moderner pand in Rotterdam-Kralingen. Sales Support vormt een belangrijke bouwsteen in het verder optimaliseren van ons sales proces en draagt bij aan het realiseren van onze nationale- én internationale groeidoelstellingen. 

Dit is wat jij gaat doen

Leads oppakken

Door een uitgedachte marketingstrategie genereert onze afdeling marketing leads die telefonisch of via de website bij ons binnen komen. De vraag van de klant of prospect is vrijwel altijd anders. Het is aan jou deze goed te inventariseren en de (potentiële) klant te helpen bij het concretiseren van zijn wensen en behoeften. Daarbij zet je de lead direct in ons systeem en zet je deze door voor opvolging. Jij bent het eerste aanspreekpunt naar de klant toe en een eerst indruk is zeer belangrijk, aan jou de taak om dat goed uit te voeren.

Direct solliciteren

Afspraken maken

Omdat wij een visueel product maken, is het van belang dat bedrijven zien wat wij kunnen. Dat zien bedrijven in eerste instantie op onze website. Daarna kunnen we tijdens een afspraak met de klant nog veel meer voorbeelden, toegespitst op de wensen en behoeften van de klant voorbeelden laten zien. Een belangrijk onderdeel is daarom het maken en plannen van afspraken voor onze accountmanagers. Aan jou de taak om van de binnenkomende leads via telefoon en mail zoveel mogelijk afspraken te maken.

Direct solliciteren

Sales/Marketing helpen

Naast binnenkomende leads vanuit marketing, worden er specifieke acties ondernomen op specifieke diensten en producten. Deze acties gaan vaak samen met een commerciële opvolging door sales, en dat is waar jij bij gaat helpen. Dit kan bijvoorbeeld telefonisch, per e-mail en / of met behulp van LinkedIn. Een actie zou kunnen zijn dat je vanuit een mailing die marketing doet de opvolging verzorgt. Het is een nieuwe functie dus we verwachten dat jij er zelf goede invulling aan geeft en dat verder ontwikkelt.

Direct solliciteren

CRM Expert

Wij werken met een professioneel CRM-systeem om prospects, klanten, leads en facturatie bij te houden en op te volgen, dat is mooi! Omdat vooral jij veel met dit systeem zal gaan werken, is het belangrijk dat jij precies weet hoe het werkt en invulling kan geven aan eventuele vragen en behoeften vanuit de organisatie. Denk aan het uitdraaien van query’s voor sales, marketing of een overzicht voor de directie. Jij gaat er voor zorgen dat alles netjes in het systeem staat, zodat we de juiste data beschikbaar hebben.

Direct solliciteren

Dit ben jij...

Support medewerker met verantwoordelijkheidsgevoel

Jij bent naast “het eerste gezicht” straks een bekend en prettig contactpersoon voor onze klanten, een belangrijke reden waarom klanten zaken met ons blijven doen. Leads en klanten pak jij goed op en je zorgt ervoor dat ons CRM systeem wordt bijgehouden.

  • Je wilt elke dag beter worden in sales support.
  • Je wordt blij van nieuwe leads!
  • HBO werk- en denkniveau.
  • Kennis van CRM systeem (wij werken met Perfect View).
  • Woonachtig in Rotterdam of omgeving.
  • Je wilt 40 uur per week werken.
  • Je bent positief en geeft nooit op. 
  • Je wilt elke dag weer verwachtingen overtreffen.

Dit bieden wij

Vrienden

We hebben een enthousiast team waar je in komt te werken. Een kernwaarde die hoort bij onze organisatie is dat je jezelf kunt zijn.

Activiteiten

In de pauze een rondje lopen of tafeltennisen en op vrijdag om 16:00 uur aan de borrel. Daarnaast gezellige uitjes met het hele team.

Vergoeding

Een passend salaris op basis van leeftijd, opleiding en ervaring en goede secundaire arbeids voorwaarden (o.a. pensioen en reiskosten).

Opleiding

Op het gebied van sales support wil je elke dag leren en dat stimuleren wij. Er is alle ruimte om jezelf persoonlijk verder te ontwikkelen.

Vrijheid

Je hebt vrijheid om je taken uit te voeren. We werken met een "platte" organisatie en ieder zijn mening doet er toe bij ons.

Verantwoordelijkheid

Je bent verantwoordelijk voor jouw deel van de werkzaamheden. Elke maand kun je aantonen dat je de voor jouw gestelde KPI hebt behaald.

Solliciteren op deze functie?

Help jij ons om de sales- en marketing afdeling naar een hoger level te tillen?  Solliciteer dan direct! Klik op onderstaande link en upload je CV en motivatiebrief. Meer informatie nodig? Je kunt ons bellen op 010 307 08 41. 

Reageren kan tot 1 juli 2019.

Wij gebruiken Cookies