Bedrijfspresentatie Q-Park

Vanuit Q-Park kwam de vraag of we konden helpen bij het ontwikkelen van een indrukwekkende bedrijfspresentatie die gebruikt kan worden voor het presenteren aan verschillende doelgroepen.

Het resultaat

De uitdaging

In dit geval zijn wij allereerst aan de slag gegaan met het vertalen van de huisstijl naar PowerPoint. Toen de vormgeving akkoord was, zijn we gestart met het re-designen van de bestaande slides. Zo hebben we teksten zoveel mogelijk gevisualiseerd en voorzien van passend beeldmateriaal. Ook hebben we stramien gebracht in de presentatie, door alle tekstvakken en afbeeldingen een vaste plaats te geven. Waar nodig verdeelden we de inhoud over meerdere slides, om op deze manier meer rust en eenduidigheid te creƫren.

Hoe hebben we het aangepakt?

Door het grote aantal slides, hebben we in een laatste fase een interactief startmenu ontwikkeld. De mogelijkheid tot interactie kan ingebouwd worden, zodat men niet meer chronologisch door de vele slides hoeft te lopen. De presentator kan zo de informatie gedoseerd over brengen op de toehoorders. Deze presentatie betrof circa 90 slides.

Specificaties

Type project: Template-set & Interactieve corporate presentatie
Versie: PowerPoint 2010
Beeldformaat: Breedbeeld (16:9)

Reactie van de klant

Q-Park over PPT Solutions"Kwaliteit in een actueel jasje, gemaakt door mensen met hart en ziel, kennis en kunde, een vernieuwing van bestaande middelen. In- en extern kan ik dit goed presenteren"

Sacha Oerlemans, Corporate Director Marketing, Q-Park NV

Ook een bedrijfspresentatie laten maken? Neem direct contact op!

Neem contact op voor meer info

Bel ons op 010 - 3070841 of gebruik onderstaand formulier: