arrow_drop_up arrow_drop_down
Trein NS

Bedrijfspresentatie Airfrance-KLM

Impact maken met presenteren

Het resultaat

Vanuit Airfrance-KLM kwam de vraag of we wilden helpen met het maken van een Indrukwekkende bedrijfspresentatie. Tevens moest de presentatie eenvoudig aan te passen zijn. Een klantspecifieke PowerPoint presentatie is het eindresultaat!

Ik wil ook zo'n presentatie

KLM presentatie zelf maken?

Een indrukwekkende presentatie kan jij zelf binnen een handomdraai maken met de PowerPoint plug-in Slidebuilder. Daarnaast laat je iedereen in de huisstijl werken van jouw organisatie. Wil jij ook gebruik maken van de PPT plug-in? 

Voorbeelden van slides

Bedrijfspresentatie NS - PPT Solutions

Klantspecifieke presentatie

De uitdaging

Vanuit Airfrance-KLM kregen we een presentatie aangeleverd, waarmee ze weinig indruk konden maken op hun (potentiële) klanten of partners. Teveel tekst, geen goede visuele ondersteuning op de slides. De uitdaging was om een presentatie te maken waarmee ze kunnen inspireren en die ze klantspecifiek kunnen aanpassen.

De aanpak

We zijn begonnen met een brainstormsessie over het ontwerp en de indeling van de presentatie. Onze PowerPoint specialist is daarna aan de slag gegaan met de bedrijfspresentatie. Een belangrijk onderdeel in de presentatie is het aanpasbare vliegtuig, dat per klant veranderd kan worden in een andere kleur en logo.

De kosten voor jouw presentatie berekenen?

Bekijk ook onderstaande projecten

Neem contact met ons op

Je kunt ons ook bellen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw presentatie? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. We kunnen een afspraak maken om bij jullie op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Je mag uiteraard ook bij ons langs komen. Ik hoop je snel te zien!

Bellen = Sneller

Heb je al een dringende vraag? Bel ons op:

010 - 307 08 41

PPT Solutions

Lichtenauerlaan 50

3062 ME, Rotterdam

+31(0)0103070841

info@pptsolutions.nl

Wij gebruiken Cookies