arrow_drop_up arrow_drop_down

Vacature: Visual designer

Eat. Sleep. Design. Repeat.

Lees de vacature!

De meest inspirerende PowerPoint presentaties!

In 2015 opgericht en inmiddels met een team van 30 collega’s werkend aan onze gezamenlijke missie: “De meest inspirerende PowerPoint presentaties maken!” Wij mogen dit doen voor zowel grote multinationals als midden- en kleinbedrijven. Klanten waar wij mee samenwerken zijn o.a. 3M, BDO, KNVB, NCOI, Thuisbezorgd, SlamFM! en TU Delft. De afgelopen jaren zijn we, mede door verrassend designwerk, hard gegroeid. Om onze groei voort te zetten zijn wij op zoek naar een nieuwe Visual Designer die ons gaat helpen nog mooiere presentaties te ontwerpen.

Dit is wat jij gaat doen:

De job

Bij PPT Solutions werken wij altijd vanuit onze kernwaarden: creatief, specialist, vrienden en doorpakker. Jij komt ons designteam (9 FTE) versterken en gaat met je grafische skills inspirerende ontwerpen maken voor een breed scala aan klanten, waarbij de focus ligt op grensverleggend designwerk in PowerPoint.

Door mee te denken, mee te helpen en mee te doen wordt je onderdeel van ons team.
Je krijgt de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen tot een heuse PowerPoint Guru!
Van concept tot eindproduct, the sky is the limit!

Wat neem je mee?

Je hebt veel motivatie en bent op de hoogte van trends en ontwikkelingen binnen je vakgebied. Je beschikt over de juiste skills om toffe designs op te leveren. Als designer ben je verantwoordelijk voor het doorvertalen van de behoefte van en merkidentiteit van de klant. Als geen ander weet jij de balans te vinden tussen design en gebruiksvriendelijkheid en bent niet bang om de grenzen van het programma op te zoeken. Gedurende het hele project blijft jij de huisstijl en het ontwerp bewaken. Daarnaast ben je flexibel en kun je snel switchen tussen projecten. Wekelijks werk je voor verschillende klanten en weet jij in een handomdraai een huisstijl om te toveren naar een next level PowerPoint presentatie!

What’s in it for you?

Een veelzijdige functie binnen een hecht team en snel groeide onderneming waar je veel kunt leren. Hier krijg je de kans om je skill set dagelijks verder te ontwikkelen. Je gaat op PowerPoint cursus bij een van onze beste designers om alle ins en outs van het programma te leren kennen. Naast het ontwikkelen van je PowerPoint skills geven we je ook de kans om je op ontwerpvlak te blijven ontwikkelen. Als designteam leren we graag van elkaar, en worden er regelmatig interne workshops gehouden. Dit alles om samen te blijven inspireren met PowerPoint en verwachtingen te overtreffen!

Direct solliciteren

Wat bieden wij:

Vrienden

We zijn een hecht team en werken samen aan de allerleukste opdrachten. We willen graag dat jij daaraan meehelpt, meedenkt en meedoet!

Specialist

Je ontwikkelt je PowerPoint-skills en wordt hierin begeleid door ervaren designers. Zo wordt jij binnen no-time een echte PowerPoint held. 

Creatief

Je gaat aan de slag voor nationale en internationale klanten en krijgt de kans om
elke dag weer de mooiste designs te creëren.

Doorpakkers

Je komt te werken in een team met doorpakkers, en gaat in rap tempo designoplossingen omzetten naar gebruiksvriendelijke designs. 

Vergoeding

Een marktconform salaris, met goede secundaire voorwaarden en leuke extra’s zoals het jaarlijks terugkerende teamevent en een kerstborrel!

Werkplek

Een inspirerende werkplek met ruimte om je energie kwijt te kunnen. Pingpong, tafelvoetbal of darts, waar kom jij ons in verslaan?

Profiel:

  • Je hebt een MBO of HBO-diploma (Grafisch Ontwerp)
  • Je werkt al ± 3 jaar binnen een creatieve omgeving
  • Je bent woonachtig in omgeving Rotterdam
  • Je hebt passie voor design en bent resultaatgericht
  • Je bent gemotiveerd en kunt zelfstandig werken
  • Je beschikt over kennis van Office 365 en het Adobe pakket

Werken als Visual Designer bij PPT Solutions?

Ben jij de designer die zijn of haar grenzen durft te verleggen en weet jij met je creatieve oplossingen onze PowerPoints naar een nog hoger niveau te tillen?  Solliciteer dan direct! Stuur je CV, met motivatiebrief en portfolio naar tess@pptsolutions.nl
Meer informatie nodig? Je kunt ons bellen op 010 307 08 41

Wij gebruiken Cookies